Τρεις αγωνιστικές η ποινή στον Σεμπά

Τρεις αγωνιστικές η ποινή στον Σεμπά

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς τον Σεμπά θα παραταχθεί απόψε ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ, στη ρεβάνς με την ΑΕΚ για τον ημιτελικό γύρο του κυπέλλου. Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε τον Βραζιλιάνο εξτρέμ με ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών, θεωρώντας πως είχε βάναυση συμπεριφορά προς τον Αραούχο στους πανηγυρισμούς των παικτών της ΑΕΚ στο δεύτερο γκολ του πρώτου ημιτελικού στο Καραϊσκάκη. Ο Σεμπά θα επιστρέψει στη δράση την επόμενη σεζόν. Θα εκτίσει και τις τρεις αγωνιστικές της τιμωρίας του στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο σε περίπτωση κατά την οποία οι «Πειραιώτες» προκριθούν στον τελικό. Και τούτο θα συμβεί αν απόψε ανατρέψουν την ήττα τους με 2-1 στο παιχνίδι του Φαλήρου. Στη 19μελή αποστολή που ανακοίνωσε ο Τάκης Λεμονής χθες βράδυ βρίσκεται και ο Μανουέλ Ντα Κόστα. Ο διεθνής Μαροκινός κεντρικός αμυντικός, που είχε αποχωρήσει με διάστρεμμα από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, είναι στα πλάνα του τεχνικού των «ερυθρόλευκων». Ενδεχομένως να παίξει από την αρχή στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Μποτία. Οσο για τον Ρέτσο, διεκδικεί τη θέση του αριστερού μπακ από τον Ντε Λα Μπέγια.

Ο Ελιουνούσι και ο Ανδρούτσος είναι υποψήφιοι για να καλύψουν το κενό του τιμωρημένου Σεμπά. Στις υπόλοιπες θέσεις αναμένεται να χρησιμοποιηθούν όσοι έπαιξαν από την αρχή κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Τερματοφύλακας θα είναι ο Καπίνο, δεξί μπακ ο Φιγκέιρας, αμυντικοί μέσοι οι Ρομαό, Μάρτινς, μεσοεπιθετικοί οι Φορτούνης, Μάριν και ο Ανσαριφάρντ θα κινείται στην κορυφή της επίθεσης. Στη 19μελή αποστολή βρίσκονται ακόμη οι Χουτεσιώτης, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντομίνγκεζ και Νικολάου. Για αγωνιστικούς λόγους δεν υπολογίζονται οι Λεάλι, Σισοκό, Παρέδες, Βιάνα και Μανθάτης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή