Τοιχοκόλλησαν τη δήλωση Φορτούνη στην ΑΕΚ

Τοιχοκόλλησαν τη δήλωση Φορτούνη στην ΑΕΚ

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η μεγάλη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στο προσκήνιο για την Ενωση, που θα έχει απόψε στις 19.00, τη συμπαράσταση περίπου 50 χιλιάδων οπαδών της, στην προσπάθεια για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η κάτοχος του τροπαίου θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της και βεβαίως να «διευρύνει» την παράδοση που τη θέλει νικήτρια στο ΟΑΚΑ σε αγώνες με τον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που επέστρεψε στη Σούπερ Λίγκα (3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια). Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του όσον αφορά την ενδεκάδα, ωστόσο κρίνοντας από τα όσα είδαμε στον αγώνα της Κυριακής με τον Λεβαδειακό, αναμένεται να παρατάξει την ίδια με αυτήν του πρώτου αγώνα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ανέστης στο τέρμα, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες και Ντίντακ στην άμυνα, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος και Πατίτο θα είναι στο κέντρο, με τον Σέρχιο Αραούχο μόνο στην κορυφή της επίθεσης. Εκτός αποστολής έμειναν για την ΑΕΚ, οι Αϊντάρεβιτς, Αραβίδης και Μπακασέτας.

Η δήλωση του Κώστα Φορτούνη μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό την Κυριακή, τοιχοκολλήθηκε στα αποδυτήρια των παικτών της ΑΕΚ. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ανέφερε πως «την Τετάρτη θα δείξουμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα». Ο Μανόλο Χιμένεθ έδωσε εντολή να μεταφραστεί σε αγγλικά και ισπανικά και οι ποδοσφαιριστές της Ενωσης την είδαν κατά τη χθεσινή προπόνηση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή