Επανεμφάνιση του κινήματος κατά των πλειστηριασμών

Επανεμφάνιση του κινήματος κατά των πλειστηριασμών

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γνώριμες σκηνές ενορχηστρωμένης αγανάκτησης εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στο Ειρηνοδικείο Αθηνών. Στον απόηχο της απόφασης της Συντονιστικής Επιτροπής των συμβολαιογράφων να συμμετάσχει ο κλάδος σε πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας με αξία κατάσχεσης άνω των 400.000 ευρώ, το κίνημα κατά των πλειστηριασμών έκανε δυναμικά την επανεμφάνισή του, αποτρέποντας τη διεκπεραίωση των υποθέσεων και εκδιώκοντας τους συμβολαιογράφους από τους χώρους του δικαστηρίου.

Οι αστυνομικές δυνάμεις δεν επιχείρησαν κάποια επέμβαση για την περιφρούρηση της διαδικασίας, ούτε καν κατά τη διάρκεια του έντονου προπηλακισμού συμβολαιογράφου που κατηγορήθηκε ότι επιχειρούσε να φέρει εις πέρας πλειστηριασμό εκτός των αιθουσών του Ειρηνοδικείου.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους για το επεισόδιο, ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης είπε: «Αντιδράσαμε με ευγένεια, αλλά και σφοδρότητα… της είπαμε ότι μόνο κοράκια κάνους τέτοιου είδους υπόγειους πλειστηριασμούς, που είναι εντελώς απαράδεκτοι». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή