Ενταση στο αεροδρόμιο με την αποστολή του ΠΑΟ

Ενταση στο αεροδρόμιο με την αποστολή του ΠΑΟ

2' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε μια «καυτή» και κατάμεστη Τούμπα θα κριθεί απόψε (19.00, Cosmote TV) το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου, όπου ο ΠΑΟΚ θα επιχειρήσει με τη βοήθεια 30.000 οπαδών του να ανατρέψει κόντρα στον Παναθηναϊκό το εις βάρος του 2-0 από το πρώτο παιχνίδι στη Λεωφόρο.

Το πάθος ξεχειλίζει κι αυτό δεν φάνηκε μόνο από την εξάντληση των εισιτηρίων αλλά και από τη «θερμή» υποδοχή που επιφύλαξαν περίπου 30 οπαδοί του ΠΑΟΚ στην αποστολή των «πρασίνων» κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, όπως και από την παρουσία άλλων 250 φιλάθλων στην τελευταία προπόνηση της ομάδας τους στην Τούμπα, με αρκετούς απ’ αυτούς να μπαίνουν μέσα στο γήπεδο για να μιλήσουν με τους παίκτες και να τους εμψυχώσουν.

Η κατάσταση στο αεροδρόμιο ήταν ελεγχόμενη και δεν ξέφυγε. Οι περίπου 30 οπαδοί του «Δικεφάλου» περίμεναν την αποστολή και μόλις εμφανίστηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, τους επιτέθηκαν φραστικά από μακριά και τους έκαναν διάφορες χειρονομίες, χωρίς κάποιος απ’ αυτούς να αντιδράσει. Εκείνη την ώρα βρισκόταν στο αεροδρόμιο και ο Γιώργος Σαββίδης, ερχόμενος από την Αθήνα, ο οποίος κατευθύνθηκε προς το πλήθος και τους ζήτησε να αποχωρήσουν ήσυχα, κάτι που έγινε αμέσως χωρίς να χρειαστεί η παρέμβαση της αστυνομίας. Οπως τόνιζαν άνθρωποι του ΠΑΟΚ, η φιλοξενία τους στη Λεωφόρο ήταν άψογη τόσο στον αγώνα Κυπέλλου όσο και του πρωταθλήματος, γι’ αυτό και θα κάνουν τα πάντα για να την ανταποδώσουν.

Λίγο αργότερα, περισσότεροι από 250 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ πήγαν στην Τούμπα για να παρακολουθήσουν την προπόνηση και μια αντιπροσωπεία τους, σε συνεννόηση με τους υπεύθυνους της ομάδας, κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και μίλησε με τους παίκτες, ζητώντας τους να δώσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν για την πρόκριση. Ο Ιβιτς υποσχέθηκε ότι όλοι θα κάνουν το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ και αμέσως μετά παίκτες και φίλαθλοι έδωσαν όρκο νίκης! Ακολούθησε η προπόνηση μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, με πολλά συνθήματα και τραγούδια από τους φιλάθλους. Οι Κάνιας και Σάκχοφ γυμνάστηκαν σε κανονικούς ρυθμούς και υπολογίζονται από τον Ιβιτς που τους συμπεριέλαβε στη 19μελή αποστολή, μαζί με τους Γλύκο, Σιαμπάνη, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Κρέσπο, Μαλεζά, Βαρέλα, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Κάμπος, Ουάρντα, Ενρίκε, Ματθαίου, Αθανασιάδη και Πρίγιοβιτς.

Παρών στην Τούμπα θα είναι ο Ζέκα. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού είναι τραυματίας και παρότι έβγαλε χθες, προς έκπληξη πολλών, ένα μέρος της προπόνησης, δεν μπορεί να αγωνιστεί. Ηθελε, όμως, να βρίσκεται κοντά στους συμπαίκτες του σ’ αυτό το κρίσιμο παιχνίδι και ακολούθησε την αποστολή στη Θεσσαλονίκη για να τους εμψυχώσει.

Ο Ουζουνίδης δεν υπολογίζει, επίσης, στον τιμωρημένο Λέτο και τον τραυματία Τελάντερ. Στην 20μελή αποστολή μετέχουν οι Οδ. Βλαχοδήμος, Στιλ, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Μέστο, Μολέντο, Κουρμπέλης, Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Μπεργκ, Ρέις, Χουλτ, Κλωναρίδης, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς και Πίσπας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή