Η ομολογία του πατέρα της 6χρονης Στέλλας που βρέθηκε νεκρή σε κάδο απορριμμάτων στην Αγ. Βαρβάρα

Η ομολογία του πατέρα της 6χρονης Στέλλας που βρέθηκε νεκρή σε κάδο απορριμμάτων στην Αγ. Βαρβάρα

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πατέρας της 6χρονης Στέλλας Εικοσπεντάκη κατηγορείται για το φόνο της κόρης του, την οποία χθες είχε δηλώσει εξαφανισμένη στην αστυνομία.

Το πτώμα του κοριτσιού είχε βρεθεί χθες αργά το βράδυ σε κάδο απορριμμάτων στην Αγία Βαρβάρα.

Ανακρινόμενος στη διάρκεια της νύχτας ο 61χρονος ομολόγησε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας ότι αυτός σκότωσε την 6χρονη αποδίδοντας το περιστατικό σε ατύχημα.

Ισχυρίστηκε ότι το «κακό» συνέβη στην προσπάθειά του να την κάνει να σταματήσει να κλαίει. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο θάνατος της ανήλικης ήταν ασφυκτικός.

Χθες το πρωί, ο 61χρονος συνταξιούχος αστυνομικός είχε καταγγείλει την εξαφάνιση της 6χρονης κόρης του στο τοπικό Α.Τ. , ενώ για την υπόθεση είχε ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός του «Amber Alert».

Είχε αρχικά ισχυριστεί ότι όταν ξύπνησε το πρωί της Πέμπτης η 6χρονη κόρη του, που σημειωτέον αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, έλλειπε από το σπίτι. Για το συμβάν ενημερώθηκε η Ασφάλεια Αττικής και ξεκίνησαν επισταμένες έρευνες για τον εντοπισμό της ανήλικης.

Τελικά, το άτυχο κορίτσι εντοπίστηκε αργά το βράδυ νεκρό σε νάιλον σακούλα, μέσα σε κάδο απορριμμάτων κοντά στο σπίτι της οικογένειας στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

Ο 61χρονος ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι αυτός σκότωσε την ανήλικη κόρη του στην προσπάθειά του να σταματήσει το κλάμα της και απέδωσε το συμβάν σε ατύχημα.

Αυτή τη στιγμή μεταφέρεται στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών προκειμένου να δώσει τα αποτυπώματά του και κατόπιν θα οδηγηθεί στην εισαγγελία.

Σημειώνεται ότι ο 61χρονος είναι πατέρας ενός ακόμα αγοριού, ενώ η σύζυγός του νοσηλευόταν –χθες τουλάχιστον- σε νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εγχείριση και απουσίαζε από το σπίτι.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή