Renault Passion For Running

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η φιλοσοφία της Renault είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της μάρκας ο οποίος εκφράζεται μέσα από τα προϊόντα της, τις υπηρεσίες που προσφέρει και βεβαίως την υποστήριξη σχετικών δραστηριοτήτων. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η Renault και η TEOREN MOTORS για ακόμα μία χρονιά βρίσκονται στο πλευρό σημαντικών δρομικών εκδηλώσεων. 

Street Relays: Σκυτάλη στη Renault

Για 2η χρονιά η Renault υποστηρίζει τα Street Relays, μια ξεχωριστή αθλητική διοργάνωση η οποία συνδυάζει ιδανικά το αθλητικό πνεύμα με την αλληλεγγύη. Για το 2017 συνολικά 9 πόλεις (Γλυφάδα, Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Ιωάννινα, Λάρισα, Λαμία, Πειραιάς και Πάτρα) θα φιλοξενήσουν τα Street Relays, όπου δρομείς όλων των ηλικιών συμμετέχουν σε αγώνες σκυταλοδρομίας υποστηρίζοντας παράλληλα κοινωφελή ιδρύματα-συλλόγους με έντονη κοινωνική δράση. Η Renault θα ακολουθήσει τους αγώνες και μέσω των τοπικών της Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών, ενισχύοντας με κάθε τρόπο την διοργάνωση. 

Δόλιχος 2017: Ενώνοντας τους Δελφούς με την Ολυμπία     

Ενώνοντας δύο από τα σπουδαιότερα αρχαιολογικής σημασίας σημεία της χώρας μας, του Δελφούς και την Ολυμπία, ο Διεθνής αγώνας δρόμου «Δόλιχος» ξεκινά σήμερα Παρασκευή 28 Απριλίου. Οι δρομείς που θα πάρουν μέρος καλούνται να ολοκληρώσουν τη διαδρομή των 255χλμ. σε  48 ώρες! Η Renault θα βρίσκεται δίπλα στη διοργάνωση και τους αθλητές, με το νέο Renault Kadjar να τους συνοδεύει σε αυτή τη μαγική διαδρομή που θα καταλήξει στο αρχαίο στάδιο της Ολυμπίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή