Βόλει: Ο ΠΑΟΚ «έσπασε» με 3 – 2 την έδρα του Ολυμπιακού

Βόλει: Ο ΠΑΟΚ «έσπασε» με 3 – 2 την έδρα του Ολυμπιακού

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το 2-1 στη σειρά των τελικών της Α1 ανδρών, στο βόλεϊ, έκανε ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, ύστερα από ένα παιχνίδι με εντυπωσιακές ανατροπές, επικράτησε του Ολυμπιακού με 3-2 (20-25, 25-23, 25-22, 20-25, 15-13) και την προσεχή Πέμπτη θα διεκδικήσει, εντός έδρας, ακόμη ένα πρωτάθλημα Ελλάδος.

Το καλό σερβίς του ΠΑΟΚ και τα πολλά λάθη του Ολυμπιακού έδωσαν τη νίκη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το πρώτο σετ, αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να υπερισχύσουν στα επόμενα δύο χάρη στο σερβίς. Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 2-2, ενώ στο τάι μπρέικ ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύθηκε τα λάθη του αντιπάλου του και την «κακή» ημέρα του Αγκάμεζ και πήρε τη νίκη. «Παίξαμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Και πέρυσι είχαμε “σπάσει” την έδρα. Θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί γι’ αυτό», δήλωσε ο παίκτης του ΠΑΟΚ Γιάννης Τακουρίδης, ενώ ο συμπαίκτης του Ανδρέας Ανδρεάδης συμπλήρωσε: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα».

Στα λάθη των παικτών του στάθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού: Σλόμπονταν Μπόσκαν: «Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και στο τάι μπρέικ κάναμε πολλά λάθη. Ο ΠΑΟΚ, μετά το πρώτο σετ, έπαιξε πολύ καλά. Πιστεύω, όμως, ότι μπορούμε να κερδίσουμε στη Θεσσαλονίκη και να διεκδικήσουμε το τρόπαιο στο γήπεδό μας».

• Στην Α1 ανδρών επέστρεψε ύστερα από 18 χρόνια ο Εθνικός Πειραιά. Στα «σαλόνια» θα ξαναβρεθεί και η Νίκη Αιγινίου.

• Το 5ο σερί πρωτάθλημα κατέκτησαν τα κορίτσια του Ολυμπιακού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή