Πρόσωπα

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H υγεία της έχει σταθεροποιηθεί, αλλά εξακολουθεί να παρακολουθείται στενά από τους γιατρούς στο νοσοκομείο της Κουάλα Λουμπούρ. Ο λόγος για την Ελληνίδα stand up comedian Κατερίνα Βρανά  (φωτ.), που ενώ βρισκόταν στην πρωτεύουσα της Μαλαισίας, για να λάβει μέρος σε παγκόσμιο διαγωνισμό κωμωδίας, ένιωσε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα. Της διαγνώσθηκε σκωληκοειδίτιδα, χειρουργήθηκε αλλά κατόπιν παρουσίασε οξεία περιτονίτιδα. Ατομο από το στενό της περιβάλλον χαρακτήρισε στην «Κ» απολύτως αναληθή τα περί προχωρημένης σηψαιμίας που έγραψαν διάφορα ελληνικά σάιτ, αναπαράγοντας λάθος στοιχεία από δημοσίευμα αγγλικής ιστοσελίδας. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στην Κατερίνα Βρανά.

(…) Με το Εθνικό Κόμμα της Νέας Ζηλανδίας τα έχει βάλει ο διάσημος Αμερικανός ράπερ Εμινεμ. Εφτασε, μάλιστα, στο σημείο να κινηθεί δικαστικά εναντίον των επικεφαλής του κόμματος, καθώς σε διαφημιστικό τους χρησιμοποίησαν μια version της μεγάλη του επιτυχίας «Lose Yourself» χωρίς την άδειά του. Ο δικηγόρος του Εμινεμ δήλωσε ότι «πρόκειται για ένα εμβληματικό τραγούδι, ίσως το διαμάντι στη μουσική του καριέρα». Εννοώντας προφανώς ότι κανείς δεν μπορεί να το χρησιμοποιεί χωρίς έγκριση.

(…) Λέγεται The Dark Overlord, είναι χάκερ και ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή του την πολυαναμενόμενη πέμπτη σεζόν του  «Orange is the New Black». Φυσικά, έχει σημάνει συναγερμός στους υπευθύνους του Netflix, που προσπαθούν να δουν αν πράγματι έχει γίνει παραβίαση ασφαλείας σε κάποιον διανομέα παραγωγών. Η σειρά, άλλωστε, είναι μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Netflix.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή