Τρεις προτάσεις για τη γιορτή της μητέρας από την BAUME & MERCIER

Τρεις προτάσεις για τη γιορτή της μητέρας από την BAUME & MERCIER

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όπως κάθε χρόνο, η δεύτερη Κυριακή του Μαΐου είναι αφιερωμένη στη γιορτή της μητέρας (φέτος είναι στις 14 Μαΐου). Εκτός από τις καθιερωμένες ζωγραφιές, τις χειροτεχνίες, τα αυτοσχέδια κοσμήματα και τα λουλούδια, η Baume & Mercier προτείνει και ένα κάπως πιο πολύτιμο, αλλά και αρκετά προσιτό οικονομικά δώρο. Ένα κομψό μοντέλο της συλλογής My Classima.

Τρεις προτάσεις για τη γιορτή της μητέρας από την BAUME & MERCIER-1

Τα γυναικεία μοντέλα My Classima έχουν γυαλιστερή ατσάλινη κάσα σε διάμετρο 31 χιλιοστά και πάχος μόλις 5,96 mm και στο εσωτερικό τους κρύβουν αξιόπιστους quartz μηχανισμούς της ελβετικής Ronda.

Τρεις προτάσεις για τη γιορτή της μητέρας από την BAUME & MERCIER-2

Τα καντράν τους, εντυπωσιακά παρά την απλότητά τους, είναι από λευκό φίλντισι και έχουν λατινικούς αριθμούς και οκτώ μπριγιάν στις ενδείξεις των ωρών. Συνδυάζονται είτε με φίνα λουράκια από δέρμα αλιγάτορα είτε με στιλπνά μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι.

Τρεις προτάσεις για τη γιορτή της μητέρας από την BAUME & MERCIER-3

Εκτός από το απλό μοντέλο με δύο δείκτες και ημερομηνία, υπάρχει και ένα πανέμορφο My Classima με τρεις δείκτες, φάσεις Σελήνης και ημερομηνία στο 6. Συνδυάζεται με λουράκι από δέρμα αλιγάτορα σε γλυκό μπλε χρώμα. Όσο για τις τιμές; Το μοντέλο 10325 (με το φούξια λουράκι) είναι στα 1.590 €, το 10326 (με το ατσάλινο μπρασελέ) στα 1.690 € και το 10329 (με τις φάσεις Σελήνης) στα 1.550 €.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Φλαμ Ελλάς (τηλ.: 3314653-5)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή