Δυσαρέσκεια Βούτση για την έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής

Δυσαρέσκεια Βούτση για την έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την έκπληξη αλλά και τη δυσαρέσκειά τους για το περιεχόμενο αλλά και τον χρονισμό της δημοσιοποίησης της τριμηνιαίας έκθεσης του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής την ίδια μέρα που έκλεισε η συμφωνία εκφράζουν κύκλοι του Προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση.

«Εκπληξη και δυσαρέσκεια προκαλεί η δημοσιοποίηση της τριμηνιαίας έκθεσης του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής και μάλιστα την ημέρα που έκλεισε η συμφωνία με τους θεσμούς, η οποία δημιούργησε ένα θετικό κλίμα στην οικονομία» αναφέρουν κύκλοι του κ. Βούτση σχολιάζοντας την έκθεση που μιλά για «απογοητευτικό» κλίμα και προεξοφλεί ότι δεν θα επιτευχθεί ο στόχος για 2,7% ανάπτυξη. Οι ίδιες πηγές υπογραμμίζουν, μάλιστα, ότι σήμερα τα spread πέφτουν λόγω του κλεισίματος της συμφωνίας αλλά στην  έκθεση του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής «αναφέρονται άλλα στοιχεία και εκτιμήσεις».

Καταλογίζουν μάλιστα στους συντάκτες της έκθεσης ότι δεν έχουν λάβει υπόψη τις τρέχουσες εξελίξεις μετά τη συμφωνία, ενώ κάνουν λόγο για δημιουργία αρνητικού κλίματος και κατηγορούν την έκθεση ότι απηχεί απόψεις που ακούγονται από πλευρές της αντιπολίτευσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή