Τσάμπιονς Λιγκ: Πάρτι Ρονάλντο, πάρτι Ρεάλ

Τσάμπιονς Λιγκ: Πάρτι Ρονάλντο, πάρτι Ρεάλ

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά τα πέντε δικά του γκολ επί της Μπάγερν στους προημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ, ο αφιονισμένος Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε άλλα τρία στον πρώτο ημιτελικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Μπερναμπέου, οδηγώντας τη Ρεάλ στο θριαμβευτικό 3-0.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με μεγάλη ορμή, κυριάρχησαν και προηγήθηκαν με κεφαλιά του Κριστιάνο Ρονάλντο μόλις στο 10΄. Οι κατά κύματα επιθέσεις τους σταμάτησαν πάνω στον Ομπλακ, ο οποίος δέχθηκε μεγάλη πίεση και χρειάστηκε να κάνει 3-4 σπουδαίες επεμβάσεις μέχρι το ημίχρονο για να κρατήσει σε χαμηλό επίπεδο το σκορ.

Μια σπουδαία επέμβαση έκανε και ο Κέιλορ Νάβας σε τετ α τετ του Γκαμεϊρό στο 17΄, στην πιο σημαντική στιγμή των φιλοξενουμένων. Ο ρυθμός έπεσε αισθητά στο β΄ ημίχρονο, με τη Ρεάλ να παραμένει πιο επικίνδυνη και να παίρνει εμφατική νίκη με άλλα δύο γκολ του CR7 στο 73΄ και το 86΄!

ΡΕΑΛ: Κέιλορ Νάβας, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Καρβαχάλ (46΄ Νάτσο), Μαρσέλο, Καζεμίρο, Κρόος, Μόντριτς, Ισκο (68΄ Ασένσιο), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (77΄ Βάσκεθ).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Ομπλακ, Γκοδίν, Λούκας, Σάβιτς, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι, Κόκε, Σαούλ (57΄ Γκαϊτάν), Καράσκο (68΄ Κορέα), Γκριεζμάν, Γκαμεϊρό (57΄ Τόρες).

Στον δεύτερο αποψινό ημιτελικό, δύο ομάδες με σαφές προβάδισμα για τον τίτλο σε Γαλλία και Ιταλία, η Μονακό και η Γιουβέντους, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο «Λουί Ντε» του πριγκιπάτου. Θα είναι μια αναμέτρηση όπου η κορυφαία επίθεση στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης θα αντιμετωπίσει μια υποδειγματική άμυνα.

Ο τεχνικός του, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον μέσο Τιεμούε Μπακαγιόκο. Ο προπονητής της Γιουβέντους Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τόνισε: «Το ότι [η Μονακό] δεν έχει την ίδια ιστορία με τη Γιουβέντους δεν σημαίνει ότι έχουμε εύκολο έργο». Πάντως η Γιουβέντους δεν έχει αποκλειστεί ποτέ στις 11 αναμετρήσεις της με ομάδες του γαλλικού πρωταθλήματος.

• Απόψε (19.45) διεξάγεται επίσης ο πρώτος ημιτελικός του Γιουρόπα Λιγκ, με τον Αγιαξ να υποδέχεται στο Αμστερνταμ τη Λιόν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή