Χάλκινο μετάλλιο η Πρεβολαράκη

Χάλκινο μετάλλιο η Πρεβολαράκη

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μία σπουδαία εμφάνιση επέστρεψε στις επιτυχίες η Μαρία Πρεβολαράκη. Η πρωταθλήτρια των 53 κ. κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης που διεξάγεται στο Νόβισαντ της Σερβίας. Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης για τη διάκριση νίκησε με πτώση την Λεόρντα από τη Μολδαβία.

Η αθλήτρια προέρχεται από μία χρονιά με πολλούς τραυματισμούς, οι οποίοι της στέρησαν και μία διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Σήμερα αγωνίστηκε και ο Τιμοφέι Ξενίδης στα 97κ. ελευθέρας, αλλά ηττήθη στους προημιτελικούς από τον Βούλγαρο Μιχαΐλ Πετρόφ Γκάνεφ με 5-6.

Στους αγώνες της Σερβίας τη χώρα μας θα εκπροσωπήσουν και οι Κίριλο Μπινεμπάουμ (74κ.) Γιάννης Καργιωτάκης (125κ.), ενώ στις γυναίκες αγωνίζεται η Αγόρω Παπαβασιλείου στα 69κ. Στην ελληνορωμαϊκή θα πάρουν μέρος οι Γιώργος Πρεβολαράκης (75κ.), Νίκος Βάρκας (80κ.), Δημήτρης Τσεκερίδης (85κ.), Λαοκράτης Κεσσίδης (98κ.) και Νίκος Λέων (125κ.).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή