To νέο Mercedes-Benz Vito Tourer Dark Edition για την ελληνική αγορά

To νέο Mercedes-Benz Vito Tourer Dark Edition για την ελληνική αγορά

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Η Dark Edition είναι μία νέα αναβαθμισμένη έκδοση ειδικά σχεδιασμένη για να εξυπηρετήσει τις αυξανόμενες ανάγκες μετακινήσεων των ξενοδοχειακών μονάδων αλλά και των μικρότερων καταλυμάτων, των boutique hotels ή των ξενώνων.

«Φέτος που οι προβλέψεις μιλούν για  ρεκόρ επισκεπτών στη χώρα μας, οι επαγγελματίες του τουρισμού επιδιώκουν να προσφέρουν αναβαθμισμένες υπηρεσίες και μοναδικές εμπειρίες στους πελάτες τους. . Το Vito Tourer Dark Edition έρχεται την κατάλληλη στιγμή για να δώσει στον επαγγελματία αυτό που πραγματικά χρειάζεται: ένα αστέρι στις υπηρεσίες του, το οποίο προσθέτει αξία σε κάθε επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού» αναφέρει ο κ. Αντώνης Ευαγγελούλης, Γενικός Διευθυντής Επαγγελματικών Οχημάτων στη Mercedes-Benz Hellas.

Η έκδοση Dark προσδίδει στο ήδη εντυπωσιακό Vito Tourer ακόμη περισσότερη πολυτέλεια και άνεση, ενσωματώνοντας στη βασική έκδοση ένα πλούσιο πακέτο προαιρετικού εξοπλισμού, το οποίο για τον αγοραστή μεταφράζεται σε όφελος έως 4.850€. 
Το Vito Tourer είναι ήδη περιζήτητο για τα συστήματα ασφαλείας του, την οδηγική του συμπεριφορά, τα εντυπωσιακά χαμηλά για την κατηγορία του επίπεδα κατανάλωσης και την απαράμιλλη ποιότητά του. Το Dark Edition είναι κάτι παραπάνω: ένα όχημα προορισμένο να κάνει τη διαφορά. Το όχημα που θα εκτιμήσουν οι πελάτες και θα ανταμείψει τον επιχειρηματία για την επιλογή του.

Με τα χρηματοδοτικά προγράμματα της Mercedes-Benz Hellas, ειδικά σχεδιασμένα για τον τουριστικό κλάδο, με εποχιακές δόσεις ή δυνατότητα αποπληρωμής έως και 84 μήνες, η απόκτηση ενός Vito Tourer Dark Edition είναι τώρα πιο εύκολη από ποτέ.
 Μία ενδεικτική οικονομική προσφορά χρηματοδότησης του οχήματος είναι διαθέσιμη εδώ.
Μέσω του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου Mercedes-Benz, δίνεται η δυνατότητα test drive, ενημέρωσης για τις χρηματοδοτικές διευκολύνσεις και περαιτέρω πληροφόρησης για τα οφέλη του οχήματος.
 
Πλούσιο πακέτο προαιρετικού εξοπλισμού στη Βασική Έκδοση
Ο υποψήφιος αγοραστής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το Dark Edition του σε ένα από τα τρία (3) μεταλλικά χρώματα: Μαύρο του οψιδιανού, μπλε του καβανσίτη ή γκρι της πέτρας. Επιπλέον διαθέτει επένδυση των τροχών, προφυλακτήρες βαμμένους στο χρώμα του αμαξώματος και καθίσματα επενδυμένα με μαύρο leatherette. Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί η δυνατότητα εναλλαγής στην τοποθέτηση των πίσω καθισμάτων καθώς το όχημα διαθέτει σύστημα επιλογής για την αντικρυστή τοποθέτησή τους.

Ο εξοπλισμός Dark Edition αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τον premium χαρακτήρα του αυτοκινήτου που σχεδιάστηκε με μοναδικό κριτήριο την ικανοποίηση των υψηλών απαιτήσεων του σύγχρονου επαγγελματία της Ελληνικής τουριστικής αγοράς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή