Πέφτουν οι τίτλοι τέλους για τον Φραντσέσκο Τότι

Πέφτουν οι τίτλοι τέλους για τον Φραντσέσκο Τότι

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την αυλαία σε μια καριέρα 27 ετών στη Ρόμα και μόνο θα ρίξει στο τέλος της σεζόν ο «Καπιτάνο» των «τζιαλορόσι» Φραντσέσκο Τότι, σύμφωνα με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας. Ο Ραμόν Ροδρίγεθ Βερδέχο, γνωστός περισσότερο ως Μόντσι, ανακοίνωσε χθες ότι ο 40χρονος πλέον Τότι θα κλείσει τη σπουδαία καριέρα του τον Ιούνιο, έχοντας κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα Ιταλίας με τη Ρόμα. «Υπάρχει συμφωνία με τον σύλλογο ότι αυτή είναι η τελευταία του χρονιά, και μετά θα συνεχίσει ως διευθυντής. Τον θέλω στο πλευρό μου διότι αυτός είναι η Ρόμα και μπορεί να με διδάξει τι ακριβώς σημαίνει Ρόμα» είπε σε συνέντευξη Τύπου ο Ισπανός παράγοντας. «Ακόμη κι αν καταφέρω να μάθω το 1% όσων γνωρίζει εκείνος, θα είναι ήδη πολύ» πρόσθεσε. Ο Τότι, που με την εθνική Ιταλίας κατέκτησε το 2006 το Παγκόσμιο Κύπελλο, έχει πετύχει 307 γκολ με τη Ρόμα, το πιο πρόσφατα στο Κύπελλο Ιταλίας τον Φεβρουάριο. Φέτος έχει 15 συμμετοχές, όλες ως αναπληρωματικός.

Με τα 250 γκολ του με τη Ρόμα στη Σέριε Α είναι ο κορυφαίος σκόρερ με μία μόνο ομάδα, ενώ είναι και ο γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ, σκοράροντας στα 38 του χρόνια συν δύο μήνες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή