Το δράμα του Τζ. Κίμελ και τα βέλη κατά Τραμπ

Το δράμα του Τζ. Κίμελ και τα βέλη κατά Τραμπ

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για την οικογενειακή περιπέτειά του μίλησε συγκινημένος ο γνωστός παρουσιαστής και κωμικός Τζίμι Κίμελ στην εκπομπή του «Jimmy Kimmel Live». Ο Κίμελ αποκάλυψε ότι ο νεογέννητος γιος του Ουίλιαμ Τζον Κίμελ, που ήρθε στη ζωή στις 21 Απριλίου, αντιμετωπίζει σοβαρά καρδιακά προβλήματα.

Στον μονόλογό του, τη Δευτέρα το βράδυ, ο Κίμελ είπε ότι η σύζυγός του Μόλι Μακ Νίαρνι είχε έναν πολύ εύκολο τοκετό. «Μέχρι τρεις ώρες μετά τη γέννησή του φαινόταν ένα υγιές κανονικό μωρό», είπε ο παρουσιαστής και αποκάλυψε ότι αυτό το διάστημα ήταν αρκετό για να γνωρίσει ο μικρός Μπίλι, όπως τον φωνάζουν, τη δίχρονη αδερφή του Τζέιν.

Ωστόσο, στη συνέχεια μια νοσοκόμα πρόσεξε ότι το μωρό παρουσίαζε κάποια καρδιακή ανωμαλία και ότι το χρώμα του δεν ήταν φυσιολογικό. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι το νεογνό δεν λάμβανε αρκετό οξυγόνο στο αίμα του. «Οι ακτινογραφίες απέκλεισαν πρόβλημα στους πνεύμονες, που σημαίνει ότι υπήρχε πρόβλημα στην καρδιά του», είπε ο Τζίμι Κίμελ.

Στη συνέχεια η φωνή του έσπασε. Περιέγραψε τις στιγμές που ακολούθησαν: «Το δωμάτιο γέμισε με γιατρούς και μηχανήματα. Ηταν τρομερό πράγμα. Η γυναίκα μου ήταν ακόμη στην ανάνηψη, δεν είχε ιδέα τι γινόταν κι εγώ στεκόμουν στη μέση ενός δωματίου με πολλούς ανήσυχους ανθρώπους να με κοιτάζουν, οι οποίοι προσπαθούσαν να καταλάβουν ποιο είναι το πρόβλημα».

Aσθένεια στην καρδιά

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής των φετινών Οσκαρ αποκάλυψε ότι ο γιος του πάσχει από σοβαρή ασθένεια στην καρδιά και ότι τρεις ημέρες μετά τη γέννησή του υπεβλήθη σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς που διήρκεσε τρεις ώρες. «Αυτές ήταν οι τρεις μακρύτερες ώρες της ζωής μου», είπε ο Κίμελ προσθέτοντας ότι τώρα ο μικρός Μπιλ πηγαίνει πολύ καλύτερα.

Eπίσης ο Κίμελ επέκρινε την προτεινόμενη από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ περικοπή των πόρων των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας και επικρότησε το Κογκρέσο, που ζήτησε αύξηση των δαπανών. «Αν το μωρό σου πρόκειται να πεθάνει χωρίς κάτι τέτοιο να είναι αναγκαίο, τότε δεν θα πρέπει να έχει καμία σημασία πόσα χρήματα βγάζεις. Ασχετο αν είσαι Ρεπουμπλικανός ή Δημοκρατικός ή οτιδήποτε άλλο. Ολοι συμφωνούμε με αυτό. Σωστά;» και προσέθεσε ότι οι πολιτικοί στην Ουάσιγκτον που πρόκειται να συζητήσουν για το θέμα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης «πρέπει να το καταλάβουν πολύ καλά αυτό».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή