«Διαμάχη» Κυβέρνησης – ΝΔ για τα δυτικά προάστια

«Διαμάχη» Κυβέρνησης – ΝΔ για τα δυτικά προάστια

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία φράση του Δημήτρη Τζανακόπουλου για τα δυτικά προάστια, ήταν αρκετή για να ξεκινήσει πόλεμος Κυβέρνησης – ΝΔ με «μήλον της έριδος» τα δυτικά προάστια.

Ο κ. Τζανακόπουλος ξεκινώντας την συνέντευξη του στον Flash, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «τα πολύ δύσκολα είναι πίσω μας και πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στο κοινωνικό έργο και την ανάπτυξη». H φράση ωστόσο που προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων ήταν όταν αναφέρθηκε προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας  «ο κ. Μητσοτάκης είναι ο τελευταίος που μπορεί να μιλάει στο όνομα των ανέργων και των εργαζομένων στο Κερατσίνι και το Αιγάλεω. Δεν τις ξέρει αυτές τις περιοχές, δεν τις έχει δει ποτέ του» είπε ο κ. Τζανακόπουλος και πρόσθεσε: Εγώ τουλάχιστον έχω μείνει δύο χρόνια στο Αιγάλεω».

Κικίλιας: O Mητσοτάκης ψηφίζεται στα Δυτικά προάστια

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ πέρασε στην αντεπίθεση λέγοντας πως ο κ.Μητσοτάκης ψηφίζεται και στο Αιγάλεω και στο Περιστέρι και έχει εκλεγεί πολλές φορές βουλευτής στη β' Αθήνας, σε αντίθεση με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο που είναι «δοτός» υπουργός.

«Ο κ. Τζανακόπουλος δεν έχει εκλεγεί ποτέ του. Είναι δοτός στο υπουργικό αξίωμα που κατέχει», σχολίασε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας όταν κλήθηκε να σχολιάσει την εν λόγω δήλωση.

Για αυτό, πρόσθεσε, «δεν μπορεί να εγκαλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη που εκλέγεται  για σχεδόν δεκαπέντε χρόνια στη Β΄ Αθηνών. Τις περισσότερες φορές μάλιστα ήταν πρώτος βουλευτής με τις ψήφους που έπαιρνε στο Αιγάλεω και στο Περιστέρι».

Αφίσα από την ΟΝΝΕΔ

Η νεολαία της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιχείρησε να σηκώσει και άλλο το θέμα, βγάζοντας διαδικτυακή αφίσα η οποία έλεγε «Δεν καταλάβαμε, τι έχει το Αιγάλεω;» προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να πει πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε στη εν λόγω περιοχή με υποτιμητικό τρόπο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή