Στον εισαγγελέα ο 52χρονος «δράκος» της Δάφνης

Στον εισαγγελέα ο 52χρονος «δράκος» της Δάφνης

2' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με βαρύτατες κατηγορίες θα οδηγηθεί το απόγευμα στον εισαγγελέα, ο 52χρονος, για την αρπαγή και τον απίστευτο βασανισμό 20χρονης φοιτήτριας, την οποία κρατούσε όμηρο σε υπόγειο διαμέρισμα στην Δάφνη Αττικής.

Σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, από την Ασφάλεια, ο συλληφθείς κατηγορείται για αρπαγή, βαριές σωματικές βλάβες και βιασμό κατ' εξακολούθηση, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Οι αστυνομικοί που εισέβαλαν χτες το πρωί στο δωμάτιο διαστροφής και βασανιστηρίων που είχε μετατρέψει το υπόγειο διαμέρισμα του στην Δάφνη ο 52χρονος, ανέφεραν ότι το 20χρονο κορίτσι ήταν «εξαιρετικά κακοποιημένο» και σε κατάσταση ισχυρού σοκ, ενώ εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία που έκαναν οι γονείς της νεαρής φοιτήτριας, χτες το πρωί, ημέρα Πέμπτη, οι οποίοι ήλθαν από την επαρχία να βρουν το παιδί τους επειδή από το προηγούμενο βράδυ δεν απαντούσε στα τηλέφωνα.

Όπως διαπιστώθηκε μετά την αποκάλυψη της ιστορίας θρίλερ, η 20χρονη κοπέλα, η οποία κατάγεται από την επαρχία και σπουδάζει στην Αθήνα, απάντησε σε αγγελία που είχε βάλει ο 52χρονος και στην οποία ζητούσε γυναίκα ως περιστασιακή οικιακή βοηθό, καθώς είναι άτομο με ειδικές ανάγκες.

Όπως είπε αργότερα στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, είναι σχεδόν τυφλός, ενώ επιπλέον είναι υπερβολικά παχύσαρκος.

Η κοπέλα είχε εργαστεί άλλες τρεις φορές το προηγούμενο διάστημα στο σπίτι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το απόγευμα της Τετάρτης, η 20χρονη μετέβη στο διαμέρισμα του 52χρονου για να εισπράξει 25 ευρώ που της όφειλε από την εργασία της την προηγούμενη φορά και από εκείνη την στιγμή χάθηκαν τα ίχνη της.

Οι γονείς που ήλθαν αμέσως στην Αθήνα την Πέμπτη το πρωί, μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα της Δάφνης και ανέφεραν πως είχαν την πληροφορία ότι η κόρη τους εργάστηκε περιστασιακά σε κάποιο διαμέρισμα στην περιοχή.

Οι αστυνομικοί δεν άργησαν να εντοπίσουν το υπόγειο διαμέρισμα του 52χρονου και πήγαν εκεί, όπου του χτύπησαν την πόρτα.

Ο 52χρονος τους απάντησε χωρίς να τους ανοίξει, μόνο από ένα μισάνοιχτο παράθυρο, ενώ αρνήθηκε να τους αφήσει να ερευνήσουν το διαμέρισμα. Οι αστυνομικοί προφασίστηκαν ότι έφυγαν, αλλά κάλεσαν εισαγγελέα και ταυτόχρονα επιτηρούσαν διακριτικά το διαμέρισμα.

Ο αξιωματικός που ήταν επικεφαλής προσπαθούσε με κάποιο τρόπο να δει στο εσωτερικό, όταν άκουσε πνιχτές φωνές για βοήθεια.

Αμέσως, με τους συναδέλφους του έσπασαν την πόρτα και εισέβαλαν στο υπόγειο, όπου αντίκρισαν την φρίκη.

Το κορίτσι ήταν δεμένο σε μεταλλικό κρεβάτι με ιμάντες και βάναυσα κακοποιημένο.

Ο 52χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Δάφνης, όπου ομολόγησε τις πράξεις του.

Όπως έγινε γνωστό, στο δωμάτιο που κρατούσε και κακοποιούσε την 20χρονη, εκτός των άλλων είχε κάμερες που μετέφεραν εικόνα σε ηλεκτρονικό υπολογιστή με μεγάλη οθόνη, σκληρούς δίσκους, εξοπλισμό για τις πράξεις του αλλά και ειδικά γυαλιά με μικροκάμερες και «τσιπάκι» αποθήκευσης εικόνας.

Όλα τα κατασχεθέντα μεταφέρθηκαν και ερευνώνται στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Ο 52χρονος είναι σεσημασμένος για κλοπές, ενώ ερευνάται τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες εγκληματικές πράξεις.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή