Βήμα τελικού η Μάντσεστερ Γ.

Βήμα τελικού η Μάντσεστερ Γ.

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έθεσε τις βάσεις πρόκρισης για τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, χθες το βράδυ στο Βίγκο, επικρατώντας της Θέλτα με 1-0. Η ισπανική ομάδα είχε την πρώτη ευκαιρία στο 11΄ αλλά η κεφαλιά του Βας από καλή θέση πέρασε άουτ. Τα ηνία πήρε στη συνέχεια η Γιουνάιτεντ με τρεις μεγάλες ευκαιρίες που σταμάτησαν στον εκπληκτικό χθες Αλβαρεθ (20΄ δυνατό σουτ του Ράσφορντ, 35΄ χαμένο τετ α τετ από τον Μιχιταριάν, 39΄ νέο τετ α τετ με τον Λίνγκαρντ). Στο β΄ ημίχρονο η Θέλτα μπήκε με περισσότερο νεύρο. Στο 52΄ κεφαλιά του Ασπας πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 59΄ ο Σίστο με φαλτσαριστό σουτ δεν κατάφερε να νικήσει τον Ρομέρο. Ομως στο 67΄ η Γιουνάιτεντ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ράσφορντ άνοιξε το σκορ. Στο 75΄ η ομάδα του Μουρίνιο θα μπορούσε να πετύχει κι άλλο γκολ, όμως ο Λίνγκαρντ αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

• Στον Μπερτράν Τραορέ, του Αγιαξ, έπεσαν τα φώτα της δημοσιότητας χθες, μετά τα δύο τέρματα που πέτυχε στο εμφατικό 4-1 του «Αίαντα» επί της Λιόν. Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο τουλάχιστον επτά σύλλογοι από Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία και Γερμανία έχουν στο στόχαστρό τους τον στράικερ του Αγιαξ. Οι δύο ρεβάνς των ημιτελικών  θα  διεξαχθούν την ερχόμενη Πέμπτη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή