Βρετανία: Και πάλι ανοικτός ο τερματικός σταθμός 3 του Χίθροου

Βρετανία: Και πάλι ανοικτός ο τερματικός σταθμός 3 του Χίθροου

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο τερματικός σταθμός 3 του αεροδρομίου Χίθροου του Λονδίνου είναι και πάλι ανοικτός, μετά από προσωρινή αναστολή των πτήσεων του εξαιτίας ενός ζητήματος ασφαλείας, ανακοίνωσαν οι βρετανικές αστυνομικές αρχές, οι οποίες ωστόσο συνεχίζουν τις έρευνες.

Νωρίτερα σήμερα, το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου ανέστειλε προσωρινά τις πτήσεις από έναν τερματικό σταθμό του, εξαιτίας αναφοράς που έγινε για ύπαρξη ύποπτου αντικειμένου.

«Οι αναχωρήσεις ανεστάλησαν για μικρό χρονικό διάστημα από τον Τερματικό 3 λόγω ενός ζητήματος ασφαλείας. Λυπούμαστε πολύ για τους επιβάτες των οποίων επηρεάστηκαν οι πτήσεις», ανακοίνωσε εκπρόσωπος του αεροδρομίου χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

Το Χίθροου είναι ένα από τα αεροδρόμια με την μεγαλύτερη κίνηση στον κόσμο και το τερματικός σταθμός που επηρεάστηκε εξυπηρετεί κυρίως πτήσεις μεγάλων αποστάσεων, αλλά και κάποιες προς ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή