Πρόσωπα

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν και συνήθως αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις, ο Βρετανός συγγραφέας Τζον Λε Καρέ (φωτ.) δέχτηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τον πιο διάσημο ήρωά του, τον Τζορτζ Σμάιλι, στις 7 Σεπτεμβρίου στο Royal Festival Hall του Λονδίνου. Την ίδια ημέρα αναμένεται η κυκλοφορία του μεγάλου φινάλε της σειράς βιβλίων με ήρωα τον κατάσκοπο, που υποδύεται ο Γκάρι Ολντμαν στην ταινία «Tinker, Tailor, Soldier, Spy». Το πιθανότερο είναι πως τα εισιτήρια, που θα διατίθενται από την ερχόμενη Δευτέρα, θα εξαντληθούν πολύ σύντομα, αφού ο Σμάιλι και ο 85χρονος δημιουργός του έχουν εκατομμύρια θαυμαστές.

(…) Ενα ψυγείο με γυάλινη πόρτα, βιβλία για τη γιόγκα, δώδεκα λευκά μαντίλια και μία προσωπική μασέζ: κανένας δεν μπορεί να κατηγορήσει τον Τζάστιν Μπίμπερ ότι δεν ξέρει τι θέλει. Αν και η αυθεντικότητα της λίστας, που δημοσιοποίησε στο Twitter ένας Ινδός δημοσιογράφος ενόψει της εμφάνισης του σταρ στην Ινδία, δεν έχει επιβεβαιωθεί, σίγουρα αποτελεί ενδιαφέρον ανάγνωσμα. Η ομάδα του Μπίμπερ φαίνεται να έχει φροντίσει για όλες τις λεπτομέρειες της διαμονής του, από το χρώμα που θα έχουν οι κουρτίνες στο καμαρίνι του μέχρι την πρόθεσή του να μεταβεί στον συναυλιακό χώρο με ελικόπτερο.

(…) Για τα Απομνημονεύματα του Μακρυγιάννη θα μιλήσει την Κυριακή ο Μανόλης Κορρές, ομότιμος καθηγητής Aρχιτεκτονικής του ΕΜΠ, μετά το τέλος της παράστασης «Στρατηγού Μακρυγιάννη Απομνημονεύματα», που παρουσιάζεται στο θέατρο «Βαφείο – Λάκης Καραλής», σε σκηνοθεσία, διασκευή και ερμηνεία του Θανάση Σαράντου, συνοδεία ζωντανής μουσικής από τη Σύλβια Κουτρούλη. Θα ακολουθήσει συζήτηση με τους συντελεστές και το κοινό. Ωρα έναρξης 7 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή