Vassilikos… με Κοέν και Τσιτσάνη

Vassilikos… με Κοέν και Τσιτσάνη

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σήμερα το βράδυ, ο πολυτάλαντος Vassilikos (μουσικός, συνθέτης, στιχουργός) επιστρέφει στη σκηνή του Gazarte. Τα τελευταία χρόνια έχουμε σπάνια την ευκαιρία να τον απολαύσουμε επί σκηνής, μια και έχει επιλέξει να ζει και να δημιουργεί εκτός Ελλάδος.

Στα πρόσφατα unplugged lives του στο Gazarte, το κοινό τού επιφύλαξε θερμή υποδοχή αποδεικνύοντας την αγάπη και την προσδοκία για τα νέα του τραγούδια. Αυτήν τη φορά, ο Vassilikos θα έχει μαζί του τον Jay (τύμπανα), πολύ παλιό φίλο και μέλος των Raining Pleasure. Δίπλα του σταθερά ο Βασίλης Τριανταφυλλόπουλος (πιάνο-συνθεσάιζερ), ένας από τους σημαντικότερους συνεργάτες του στα χρόνια που ακολούθησαν τους Raining Pleasure, και ο νέος του συνεργάτης, Γιώργος Γραμμόζης (ηλεκτρική κιθάρα).

Oι μεγάλες επιτυχίες των Raining Pleasure, η επιρροή του Μάνου Χατζιδάκι, οι Beatles, οι μοναδικές επανεκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών περασμένων δεκαετιών της αγγλόφωνης μουσικής σκηνής που περιλαμβάνονταν στον χρυσό δίσκο «Vintage», o Λέοναρντ Κοέν, αλλά και ο Τσιτσάνης, όλα θα συνυπάρχουν στο πρόγραμμα που θα παρουσιάσει. Kαι όλα αυτά με ένα διαφορετικό ήχο, άλλοτε πιο ηλεκτρονικό και άλλοτε πιο ακουστικό, πάντα όμως με τις κιθάρες σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

​​Βουτάδων 32-34, Γκάζι, τηλ. 210-34.60.347.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή