Καμμένος προς Αγκυρα: Δεν θα αφήνουμε τίποτα αναπάντητο

Καμμένος προς Αγκυρα: Δεν θα αφήνουμε τίποτα αναπάντητο

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Στην τελετή επίδοσης ξιφών σε Αξιωματικούς του Στρατού Ξηράς (πλην ΣΣΕ – ΣΣΑΣ), βρέθηκε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή. Ο ΥΕΘΑ αναφέρθηκε και στην πρόσφατη τουρκική κινητικότητα, στέλνοντας μήνυμα στην Αγκυρα.

Συγκεκριμένα τόνισε πως «…αντιμετωπίζουμε όλες τις ανωτέρω απειλές με στρατηγική ψυχραιμία αλλά δεν αφήνουμε και δεν θα αφήνουμε τίποτα αναπάντητο. Το τελευταίο αεροσκάφος που θα προσγειώνεται θα είναι πάντα ελληνικό. Όλα τα εντάσσουμε σε ένα στρατηγικό σχεδιασμό που έχει ισχυρά θεμέλια από πλευράς διεθνούς δικαίου. Οι Ένοπλες δυνάμεις μας, με την ισχυρή παρουσία τους, αποτελούν την απάντηση σε κάθε πρόκληση και σας διαβεβαιώνω ότι αυτό το μήνυμα γίνεται κατανοητό από όλους, εχθρούς και φίλους, ειδικά στην εποχή μας, στην εποχή των μεγάλων και αιφνίδιων και δραματικών αλλαγών».

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού στην Αθήνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή