Δίωξη ασκήθηκε κατά του 52χρονου δράστη στη Δάφνη

Δίωξη ασκήθηκε κατά του 52χρονου δράστη στη Δάφνη

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αντιμέτωποι με μια πρωτοφανή υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ήρθαν αστυνομικοί που ερευνούσαν την εξαφάνιση νεαρής φοιτήτριας από την περιοχή του Ζωγράφου. Τα ίχνη της 20χρονης είχαν χαθεί το απόγευμα της Τετάρτης, ενώ το περιστατικό κατήγγειλαν στην αστυνομία οι γονείς της, το πρωί της Πέμπτης, που ήρθαν από την επαρχία όπου μένουν μόνιμα, σε αναζήτηση της κόρης τους. Ακολούθησαν έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό της και τελικά εντοπίστηκε αιχμάλωτη σε ημιυπόγειο σπίτι στη Δάφνη. Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 52χρονος, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα λόγω υπερβολικού βάρους καθώς και προβλήματα όρασης. Εις βάρος του ασκήθηκε δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, βαριές σωματικές βλάβες και αρπαγή.

Η 20χρονη φοιτήτρια εργαζόταν ως οικιακή βοηθός και όπως δήλωσαν οι γονείς της στους αστυνομικούς, τα ίχνη της χάθηκαν όταν –το απόγευμα της Τετάρτης– έφυγε από το σπίτι προκειμένου να εισπράξει χρήματα από άνδρα στη Δάφνη, για τον οποίο εργαζόταν περιστασιακά. Ο τελευταίος –σύμφωνα με όσα είχε πει η νεαρή κοπέλα στους γονείς της– είχε ζητήσει βοήθεια από το πρόγραμμα του Δήμου Δάφνης «Βοήθεια στο Σπίτι» κι έτσι στο πλαίσιο της έρευνας, αστυνομικός τηλεφώνησε στον Δήμο Δάφνης και τον ρώτησε ποιος θα μπορούσε να είναι αυτός ο άνδρας.

Μετά μία σύντομη έρευνα, οι υποψίες στράφηκαν στον 52χρονο και σε λίγη ώρα οι αστυνομικοί του τμήματος Δάφνης έσπευσαν στο διαμέρισμά του, στην οδό Oθωνος. Χτύπησαν το κουδούνι δηλώνοντας την ιδιότητά τους, ωστόσο, ο υπέρβαρος άνδρας αρνήθηκε να τους ανοίξει. Τελικά, οι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα με βαριοπούλα και μπήκαν στο ημιυπόγειο διαμέρισμα όπου αντίκρισαν γυμνή, φιμωμένη και δεμένη χειροπόδαρα την άτυχη φοιτήτρια. Γύρω από την 20χρονη αστυνομικοί βρήκαν εγκατεστημένες κάμερες με τις οποίες ο δράστης βιντεοσκοπούσε την κακοποίησή της με ερωτικά βοηθήματα, ενώ τη στιγμή της αστυνομικής εφόδου ο 52χρονος είχε τοποθετημένη μια κάμερα τύπου GoPro στο κεφάλι του.

Για να την ακινητοποιήσει και να τη δέσει στο κρεβάτι, ο 52χρονος φέρεται να είχε ναρκώσει –πιθανόν με αιθέρα–την άτυχη κοπέλα. Μετά την απελευθέρωσή της, η 20χρονη μεταφέρθηκε στο Τζάνειο για νοσηλεία. Ο δράστης κατέθεσε στους αξιωματικούς της Ασφάλειας ότι προχώρησε στις αποτρόπαιες πράξεις του με τη συναίνεση της φοιτήτριας. Ζούσε μόνος του στο 30 τ.μ. διαμέρισμα με μοναδική συντροφιά ένα μικρό σκυλάκι. Oπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για κλοπές. Η Ασφάλεια συνεχίζει να ερευνά τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες εγκληματικές πράξεις, ενώ εξετάζεται εάν η κακοποίηση της κοπέλας μεταδιδόταν ζωντανά στο Διαδίκτυο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή