Τελικώς… τελικός

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει απόψε στο Πανθεσσαλικό να διατηρήσει στην τροπαιοθήκη της το Κύπελλο Ελλάδος. Της το διεκδικεί για τη δική του, ο ΠΑΟΚ. Και ο τελικός, αλλά και οι ημιτελικοί, πέρασαν από… μύρια κύματα. Τελικά έχουμε τελικό, έστω κι αν ακόμα και την τελευταία στιγμή υπήρξαν αμφιβολίες αν θα διεξαχθεί. Τις αιτίες αναζητήστε της στα… θαυμαστά έργα της ΕΠΟ.

Αγωνιστικά δεν υπάρχουν προβλέψεις, αφού σε τέτοια παιχνίδια, σχεδόν τα πάντα κρίνονται σε λεπτομέρειες. Σίγουρα η ομάδα της Θεσσαλονίκης δείχνει τελευταίως να έχει μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα, όμως παρουσιάζει και αρκετά αμυντικά κενά. Οσο για την ΑΕΚ, τη διακρίνει μια ισορροπία στην απόδοσή της και φαντάζει πιο οργανωμένη ως ομάδα.

Πέρα όμως από το αγωνιστικό, το ενδιαφέρον στρέφεται και στο κατά πόσον θα πετύχουν και θα έχουν αποτέλεσμα τα αστυνομικά μέτρα, ώστε να μην υπάρξουν παρατράγουδα. Η αστυνομία του Βόλου, μέχρι και την τελευταία στιγμή, δεν έδινε τη συγκατάθεσή της.

Γιατί, όσο κι αν οι σχέσεις των δύο αφεντικών των «Δικεφάλων» παρουσιάζονται σαν άριστες, η αντιπαλότητα των οργανωμένων, ξεπερνά τις κατά καιρούς… λυκοφιλίες. Ειδικά μάλιστα, αν υπάρξει διαιτητική απόφαση που θα επηρεάσει το αποτέλεσμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή