Tι είπε ο Μητσοτάκης στη συνάντηση με τα νέα στελέχη (ΦΩΤΟ)

Tι είπε ο Μητσοτάκης στη συνάντηση με τα νέα στελέχη (ΦΩΤΟ)

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνάντηση γνωριμίας με τους πολίτες που έκαναν αίτηση για το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών του κόμματος, στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Αθηναΐδα» πραγματοποίησε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Η συνάντηση εντάσσεται στον σχεδιασμό της Πειραιώς, να προβάλει αλλά και να αξιοποιήσει ουσιαστικά τόσο στα ψηφοδέλτια όσο και σε κομματικές θέσεις τα νέα στελέχη που αποτελούν το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών. Τα στελέχη αυτά έκαναν αίτηση και πέρασαν συνεντεύξεις από την Πειραιώς.

Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως θέλει «Αξιοκρατία παντού, αξιολόγηση παντού. Θα προχωράνε οι καλύτεροι ανάλογα με τη δουλειά τους και ανάλογα με τις ικανότητές τους. Αυτό χρειάζεται η ελληνική κοινωνία». 

«Αυτό το οποίο συνέβη με το μητρώο είναι πρωτόγνωρο για ένα παραδοσιακό κόμμα. Ανάμεσα σε αυτά που πετύχαμε ήταν να μετατρέψουμε ένα κόμμα από μια κλειστή δομή που έπρεπε να έχεις προσωπικές σχέσεις με τον εκάστοτε αρχηγό ή κάποια στελέχη, σε ανοικτή κυψέλη νέων, άξιων ανθρώπων», επισήμανε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ διαβεβαίωσε ότι η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στη ΝΔ και τα κόμματα που σήμερα κυβερνούν, δηλαδή τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, είναι η αξιοκρατία και η αξιολόγηση.

«Είναι μεταξύ αυτών που θέλουν να προσφέρουν και αυτών που βλέπουν παντού φαντάσματα, που σπέρνουν μίσος και διχασμό, και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να βολέψουν τους λίγους δικούς τους κολλητούς», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

Παράλληλα, ανέφερε ότι η διαδικασία του μητρώου πολιτικών στελεχών στη ΝΔ θα είναι συνεχής και εκτίμησε πως όσο περισσότεροι άξιοι άνθρωποι βλέπουν ότι μπορούν να προσφέρουν, τόσο περισσότεροι θα έρθουν κοντά στη ΝΔ.

«Θέλουμε να γιγαντωθεί το κύμα πολιτικής αλλαγής που θα μπορέσει να ξαναφέρει το χαμόγελο στους Έλληνες», υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Tι είπε ο Μητσοτάκης στη συνάντηση με τα νέα στελέχη (ΦΩΤΟ)-1
Tι είπε ο Μητσοτάκης στη συνάντηση με τα νέα στελέχη (ΦΩΤΟ)-2
Tι είπε ο Μητσοτάκης στη συνάντηση με τα νέα στελέχη (ΦΩΤΟ)-3
Tι είπε ο Μητσοτάκης στη συνάντηση με τα νέα στελέχη (ΦΩΤΟ)-4

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή