Η ΝΔ ζητά από το Μαξίμου να σχολιάσει την τοποθέτηση του Μίκη Θεοδωράκη

Η ΝΔ ζητά από το Μαξίμου να σχολιάσει την τοποθέτηση του Μίκη Θεοδωράκη

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανακοίνωση εξέδωσε το Μαξίμου, σχολιάζοντας την σημερινή συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΣΚΑΙ. Το γραφείο τύπου της ΝΔ απαντώντας σχολίασε χαρακτηριστικά: 

«Καταλαβαίνουμε ότι τα στελέχη του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού πρέπει να δικαιολογήσουν το μισθό τους, αλλά προφανώς δεν είναι το δυνατό τους σημείο η σύγκριση Μητσοτάκη – Τσίπρα, στην οποία ο κ. Τσίπρας ηττάται κατά κράτος.

Είναι, επίσης, πολύ δύσκολο να πείσεις ότι είναι επιτυχία το ότι κόβεις ένα μηνιάτικο από τους μισθωτούς και δυο από τους συνταξιούχους.

Επειδή καταλαβαίνουμε τον πανικό τους από τις εμφανίσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, τους ενημερώνουμε ότι αυτές θα συνεχιστούν».

H ΝΔ ωστόσο στο υστερόγραφο, αναφέρθηκε και στην δημόσια τοποθέτηση του Μίκη Θοεδωράκη, προκαλώντας το Μαξίμου να σχολιάσει. 

Το υστερόγραφο αναφέρει: 

«ΥΓ. Αλήθεια, πως σχολιάζει το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού τη σημερινή φράση του κ. Μίκη Θεοδωράκη "όταν ένας αριστερός μετατρέπεται σε έναν αμοραλιστή εξουσιομανή, δεν υπάρχουν ηθικά εμπόδια προκειμένου να κρατήσει την εξουσία";»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή