Χανιά: Παραδόθηκε ο ένοπλος που είχε εισβάλει στον ΟΚΑΝΑ

Χανιά: Παραδόθηκε ο ένοπλος που είχε εισβάλει στον ΟΚΑΝΑ

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εληξε το περιστατικό στον ΟΚΑΝΑ, στη Σούδα Χανιών, αφού μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις με την Αστυνομία, ο ένοπλος που είχε εισβάλει το πρωί στο κτίριο, παραδόθηκε.

Ο άνδρας, ηλικίας περίπου 45 ετών, ενταγμένος στο πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ, ήταν οπλισμένος με πιστόλι, ενώ, όταν στο σημείο μετέβησαν αστυνομικές δυνάμεις, πυροβόλησε προς το μέρος τους και οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν.

Οι τρεις υπάλληλοι του Οργανισμού, οι οποίοι παρέμειναν εγκλωβισμένοι στον χώρο καθ΄όλη τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων μεταξύ των αρχών και του ενόπλου, σύμφωνα με πληροφορίες είναι καλά στην υγεία τους.

Αίτημά του δράστη ήταν να μην του αφαιρεθεί η άδεια περιπτέρου που διατηρεί στο παλιό λιμάνι της πόλης και για το οποίο υπάρχει απόφαση κατεδάφισης

Στο σημείο κατέφθασαν από νωρίς ειδικός ψυχολόγος διαπραγματευτής της ΕΛΑΣ, προκειμένου να πείσει το δράστη να παραδοθεί, αλλά και ο δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, ο οποίος, σε μια προσπάθεια να εκτονωθεί η κατάσταση, ανέλαβε γραπτή δέσμευση ότι, τουλάχιστον για την καλοκαιρινή περίοδο, δεν θα εφαρμοστεί η απόφαση κατεδάφισης.

Ο δράστης, κατά τις ίδιες πληροφορίες, έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή