Στην ανακρίτρια ο 52χρονος βιαστής

Στην ανακρίτρια ο 52χρονος βιαστής

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξηγήσεις για τις αποτρόπαιες πράξεις του αναμένεται να παράσχει σήμερα στην ανακρίτρια ο 52χρονος που βασάνισε και βίασε με πρωτοφανή κυνικότητα την 20χρονη φοιτήτρια στο διαμέρισμά του στη Δάφνη, μετά την προθεσμία που έλαβε χθες για να προετοιμάσει την απολογία του.

Η εμφάνισή του στα ανακριτικά γραφεία προκάλεσε την οργή των παρευρισκόμενων πολιτών, οι οποίοι του επιτέθηκαν με ύβρεις και κατάρες, αποδοκιμάζοντάς τον έντονα για τις φρικαλέες πράξεις του και ζητώντας την παραδειγματική του τιμωρία. Ο ίδιος ψύχραιμος και ατάραχος επιχείρησε να πει στους δημοσιογράφους ότι δεν του επιτράπηκε να τηλεφωνήσει προς ανεύρεση δικηγόρου –προσήλθε χθες χωρίς συνήγορο– ενόψει της απολογίας του που τελικώς ορίστηκε για σήμερα.

Η κυνικότητα με την οποία, όπως προέκυψε από τις καταγραφές που ο ίδιος είχε κάνει στις αποτρόπαιες πράξεις του, εκφράστηκε με απίστευτη προκλητικότητα και στην προανακριτική του απολογία, όπου ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων ότι παρόμοια συμπεριφορά είχε εκδηλώσει και σε άλλη κοπέλα, ενώ προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για τον βασανισμό και τον αποτρόπαιο βιασμό της 20χρονης φοιτήτριας που εντοπίστηκε δεμένη πισθάγκωνα από τον βιαστή της και σε αθλία κατάσταση.

Η άτυχη κοπέλα η οποία είχε βρει τον 52χρονο από αγγελία ανεύρεσης εργασίας, όπου ο ίδιος ζητούσε βοήθεια στο σπίτι επικαλούμενος τυφλότητα, στην προανακριτική της κατάθεση περιγράφει πώς της επιτέθηκε όταν έκανε δουλειές στο σπίτι του, στην κουζίνα, της έκλεισε το στόμα με πανί εμποτισμένο σε αιθέρα και ενώ προσπάθησε στην αρχή –και όσο είχε τις αισθήσεις της– να ξεφύγει, δεν μπόρεσε… Η 20χρονη φοιτήτρια έκλεισε την κατάθεσή της δηλώνοντας «θέλω να πάει φυλακή. Με βίασε».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή