Στον Ολυμπιακό και φέτος το πρωτάθλημα του πόλο

Στον Ολυμπιακό και φέτος το πρωτάθλημα του πόλο

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε τυπική διαδικασία μετέτρεψε ο Ολυμπιακός τον 3ο τελικό της Α1 ανδρών στο πόλο. Υστερα από μια εκπληκτική εμφάνιση επιβλήθηκε της Βουλιαγμένης με 12-3 (3-1, 1-0, 3-1, 5-0) και πρόσθεσε στη συλλογή του ακόμη έναν τίτλο, τον 5ο στη σειρά και τον 29ο συνολικά.

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι παίκτες των «ερυθρολεύκων» ξεχώρισαν σε όλους τους τομείς. Στο κατάμεστο κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά προηγήθηκαν γρήγορα με 2-0 και, παρά τα λάθη που έκαναν, έδειχνε να παίζουν σαν να μην είχαν αντίπαλο. Με όπλο την εξαιρετική άμυνα, εγκλώβισαν γρήγορα τους παίκτες της Βουλιαγμένης και η αναμέτρηση κύλησε για τους Πειραιώτες σαν ένα είδος προπόνησης ενόψει των υποχρεώσεων για το Τσάμπιονς Λιγκ. Με πρόσωπο του αγώνα τον Γιάννη Φουντούλη, ο οποίος πέτυχε τέσσερα γκολ, και με υπεροχή τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση, οι «Πειραιώτες» κατέκτησα, ίσως, τον πιο εύκολο τίτλο στην ιστορία του τμήματος.

Επόμενος στόχος για τους παίκτες του Ολυμπιακού είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου στο φάιναλ φορ και, φυσικά, ο μεγάλος στόχος της χρονιάς είναι το τρόπαιο του ευρωπαϊκού Τσάμπιονς Λιγκ.

Αντίθετα, παράταση δόθηκε στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών. Οι πολίστριες του Ολυμπιακού επικράτησαν της Βουλιαγμένης με 11-9 και έκαναν το 1-2 στις αναμετρήσεις. Για την κατάκτηση του τίτλου απαιτούνται τρεις νίκες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή