Στον ανοιξιάτικο Γαστρονόμο

Στον ανοιξιάτικο Γαστρονόμο

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κυκλοφορεί την Κυριακή 14/05 με την Καθημερινή!

Στον ανοιξιάτικο Γαστρονόμο-1

Αφιέρωμα: Κυριακάτικο brunch με αυγά

Ποσέ, μάτια ή στραπατσάδα; Πρωτότυπες συνταγές για πρωινό ή μεσημεριανό… ποτέ πριν το brunch δεν ήταν τόσο συναρπαστικό! Στη φωτό: αυγά μάτια με απάκι και μπόλικο δυόσμο.


Στον ανοιξιάτικο Γαστρονόμο-2

Ταξίδι στις γεύσεις της Μεσσηνίας

Ανακαλύπτουμε την τοπική κουζίνα μέσα από τα προϊοντα, τους παραγωγούς, τις αυθεντικές νοστιμιές της περιοχής.


Στον ανοιξιάτικο Γαστρονόμο-3

Αφιέρωμα: Ασιατικό κοτόπουλο

Satay, sweet and sour, teriyaki και άλλες διάσημες εξωτικές συνταγές για κοτόπουλο στο τηγάνι, την κατσαρόλα και τον φούρνο.


Στον ανοιξιάτικο Γαστρονόμο-4

Μενού με γεύσεις ισπανικές

Μαδριλένικη tosta με κρεμμύδι, κατσικίσιο τυρί και αντζούγιες, salmorejo (κρύα ντοματόσουπα) από την Cordoba, σαλάτα με σπαράγγια, βερίκοκα τουρσί και jamοn ibérico de bellota, Arroz socarrat (η καμένη παέγια της Valencia) δια χειρός του σεφ Δημήτρη Κοντόπουλου και της ομάδας του.


Στον ανοιξιάτικο Γαστρονόμο-5

Καθημερινή κουζίνα

Απλά υλικά, απλή μαγειρική. Στη φωτό: πολίτικα σουτζουκάκια με παπαρδέλες.


Στον ανοιξιάτικο Γαστρονόμο-6

Δροσερές σαλάτες με φρούτα

Σαλάτα με αβοκάντο, φράουλες, ζαμπόν και πικάντικο κασέρι Ξάνθης, και άλλοι αναπάντεχοι συνδυασμοί φρούτων με αλλαντικά, τυριά και τις ανοιξιάτικες πρασινάδες.


Στον ανοιξιάτικο Γαστρονόμο-7

Τοστ στο πι & φι!

Πρωτότυπη νοστιμιά με λίγα υλικά και πολλή φαντασία. Στη φωτό: τοστ με μετσοβόνε και καραμελωμένα κρεμμύδια.


Στον ανοιξιάτικο Γαστρονόμο-8

Στο ζαχαροπλαστείο με τον Στέλιο Παρλιάρο

Από αυτό το τεύχος ο μαιτρ της ζαχαροπλαστικής θα μοιράζεται μαζί μας τις νέες, πρωτότυπες συνταγές του. Στη φωτό: ψητό τσίζκεϊκ με φράουλες και φιστίκι Αιγίνης.


 Μαζί δώρο, το Ευρετήριο Συνταγών των τευχών της περασμένης χρονιάς.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή