Στην Κίνα ο Φιλιππίδης για το Ντάιαμοντ Λιγκ

Στην Κίνα ο Φιλιππίδης για το Ντάιαμοντ Λιγκ

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Σαγκάη θα είναι ο πρώτος προορισμός του Κώστα Φιλιππίδη για την καλοκαιρινή περίοδο. Ο πρωταθλητής του επί κοντώ θα μεταβεί σήμερα στην Κίνα προκειμένου να πάρει μέρος στο Ντάιαμοντ Λιγκ (13/5), όπου θα αγωνιστούν οι περισσότεροι από τους κορυφαίους του αγωνίσματος. Ξεχωρίζουν οι Ρ. Λαβιλενί (Γαλλία), Σον Μπαρμέρ (Καναδάς) και Ρ. Χολζντέπε (Γερμανία). «Με εξαίρεση του δύο Πολωνούς, θα αγωνιστούν όλοι οι βασικοί μου αντίπαλοι. Η προπόνηση έχει πάει καλά και μένει να φανεί και στους αγώνες», δήλωσε στην «Κ» ο Κώστας Φιλιππίδης.

Για τις δυσκολίες του αγώνα μας μίλησε ο Δημήτρης Κυττέας, προπονητής του πρωταθλητή μας: «Πρόκειται για ένα στάδιο με δυνατούς ανέμους. Ο Κώστας είναι ένας λεπτεπίλεπτος αθλητής και αυτό τον επηρεάζει. Επίσης το ταξίδι διαρκεί πολλές ώρες και πρέπει να προλάβει να ξεκουραστεί». Ο επόμενος αγώνας του Φιλιππίδη θα είναι στη Γερμανία (20/5) και στις 27/5 θα αγωνιστεί στο Γιουτζίν (ΗΠΑ).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή