Λείπει η ταφόπλακα

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αλλη μία μελανή σελίδα στην ιστορία του επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου γράφτηκε το Σάββατο στον Βόλο. Και δυστυχώς, φαίνεται, πως ουδείς συγκινείται, ώστε να πάρει τέλος αυτό το έγκλημα που γίνεται στη χώρα μας, εις βάρος του δημοφιλέστερου αθλήματος.

Διότι, δεν είναι μόνο οι αιματηρές συμπλοκές των οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ μέσα και έξω από το Πανθεσσαλικό, αλλά οι δηλώσεις και οι θέσεις που πήραν επίσημοι και ανεπίσημοι μετά τον τελικό. Οι «πολεμικές κραυγές» συνεχίστηκαν από όλους τους εμπλεκόμενους. Και φυσικά όλοι έριξαν τις ευθύνες στους άλλους, χωρίς να κοιτάξουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη.

Η πολιτεία, ως Πόντιος Πιλάτος, ένιψε τας χείρας της, ο νικητής έβγαζε διαγγέλματα σε τηλεόραση και ραδιόφωνα και ο ηττημένος έβαλλε προς πάσα κατεύθυνση. Με αποκορύφωμα, η ηθική αυτουργός του εγκλήματος κατά του ποδοσφαίρου Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με ανακοίνωσή της να κατηγορεί τα ΜΜΕ, πως μεγαλοποίησαν τα γεγονότα και δυσφήμησαν μία πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου.

Αποδείχθηκε, λοιπόν, πως τα πρόσωπα που επελέγησαν από το κράτος για να διορθώσουν τα κακώς κείμενα στον χώρο είναι κατώτερα των περιστάσεων, βλέποντας τον νέο χαλίφη να αποφασίζει για το συμφέρον της δικής του ομάδας και όχι του συνόλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή