Πρόσωπα

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για την ερμηνεία του στην παράσταση «Το δέντρο του Οιδίποδα», που παρουσίασε η ομάδα Ιδέα σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη στο θέατρο «Θησείον» τη θεατρική σεζόν 2015-16 και στο θέατρο «Αλφα» την επόμενη χρονιά, απέσπασε το ετήσιο θεατρικό βραβείο Χορν ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Μπιμπής (φωτ.). Υποψήφιοι ήταν, επίσης, οι Γιώργος Κατσής, Γιάννης Νιάρρος και Γιώργος Τριανταφυλλίδης.

(…) «Οk Not Ok» είναι ο τίτλος που επέλεξαν οι Radiohead για την επετειακή επανακυκλοφορία ενός από τους πιο επιδραστικούς δίσκους της δεκαετίας του ’90, του «OΚ Computer». Η συσκευασία του άλμπουμ, που θα διατίθεται από τις 23 Ιουνίου με αφορμή τη συμπλήρωση μιας δεκαετίας από την πρώτη κυκλοφορία του, θα περιλαμβάνει οκτώ ακυκλοφόρητα κομμάτια και b-sides, ενώ το συλλεκτικό βινύλιο θα διατίθεται μέσα σε ένα μαύρο κουτί συνοδευόμενο, μεταξύ άλλων, από ένα βιβλίο με ανέκδοτα artworks, 104 σελίδες από το προσωπικό ημερολόγιο του Thom Yorke, σκίτσα με την υπογραφή των Donwood and Tchock (το καλλιτεχνικό δίδυμο του Yorke και του Stanley Donwood) και ένα mixtape με επιλογές της μπάντας.

(…) Ο Τσάρλι Τσάπλιν δεν θα είχε δικαίωμα εισόδου στην Αμερική του Ντόναλντ Τραμπ, ήταν το σχόλιο του Ρόμπερτ ντε Νίρο στο φιλανθρωπικό γκαλά που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του στο Lincoln Center της Νέας Υόρκης. Ο 73χρονος ηθοποιός εξέφρασε την ανησυχία ότι ο «επόμενος Τσάπλιν» δεν θα καταφέρει να μπει στη χώρα. Πράγματι, ο Τσάπλιν, εγκατεστημένος στις ΗΠΑ από το 1910, ήρθε αντιμέτωπος με την αντιμεταναστευτική αμερικανική πολιτική όταν προσπάθησε να επιστρέψει στο σπίτι του έπειτα από ένα ταξίδι στη Βρετανία το 1952.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή