Λήξαν το θέμα με τον Μπεργκ

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Πράσινο» για πάντα θέλει τον Μάρκους Μπεργκ ο Παναθηναϊκός κι αυτό ακριβώς μετέφερε στον Σουηδό διεθνή ο Νίκος Λυμπερόπουλος σε χθεσινή τους συνάντηση, παρουσία του μάνατζέρ του Στέιναρ Ντίετζ, στα γραφεία της ΠΑΕ. Η επαφή αυτή ήταν προγραμματισμένη και δεν έγινε εξ αφορμής των προτάσεων που εκτιμάται ότι θα προκύψουν σύντομα για να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα μετά το καλοκαίρι. Εγινε για να ρυθμιστούν οι καταβολές των δόσεων του συμβολαίου που υπέγραψε πρόσφατα με αύξηση αποδοχών έως το καλοκαίρι του 2019 και, με την ευκαιρία αυτή, συζητήθηκαν και τα διάφορα μεταγραφικά σενάρια που έχουν ήδη αρχίσει να εξυφαίνονται.

Ο μάνατζερ του 31χρονου επιθετικού δεν μετέφερε κάποια πρόταση άλλης ομάδας στον Λυμπερόπουλο, ο οποίος τόνισε εξαρχής και με κατηγορηματικό τρόπο ότι κανείς στον Παναθηναϊκό δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο μεταγραφής του. Προέτρεψε, μάλιστα, τον Μπεργκ όχι μόνον να κρεμάσει εδώ τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, αλλά να παραμείνει στην ομάδα σε άλλο πόστο ακόμη και μετά το τέλος της καριέρας του! Η θέρμη με την οποία αντιμετώπισε το όλο ζήτημα ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» ικανοποίησε απόλυτα τον Σουηδό επιθετικό, ο οποίος πήρε και διαβεβαιώσεις ότι οι μικρές καθυστερήσεις στην καταβολή των δόσεων είναι κάτι προσωρινό, όπως και ότι θα γίνουν ποιοτικές και προσεγμένες κινήσεις το καλοκαίρι για να εμφανιστεί ο Παναθηναϊκός πιο ανταγωνιστικός στην επόμενη περίοδο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή