Ανετα ο Ολυμπιακός, «σκυτάλη» στο ΟΑΚΑ

Ανετα ο Ολυμπιακός, «σκυτάλη» στο ΟΑΚΑ

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Αρης δεν συγκρίνεται σε ποιότητα και ανταγωνιστικότητα με την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στον ημιτελικό του ευρωπαϊκού φάιναλ φορ, την ΤΣΣΚΑ, αλλά ο πρώτος ημιτελικός των «ερυθρόλευκων» στο ΣΕΦ, πέραν της εύκολης επικράτησης (84-54), χρησίμευσε σε μερική… προσομοίωση για την προετοιμασία, ενόψει του αγώνα κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης σε 8 ημέρες.

Η… αντίσταση του Αρη διήρκεσε, ουσιαστικά, μέχρι το πρώτο δεκάλεπτο και ήταν θέμα χρόνου για τον Ολυμπιακό να αποκτήσει σταθερό και διψήφιο προβάδισμα στο σκορ (ημ. 44-31), έχοντας αμυντική σταθερότητα. Μπορεί πριν από το τζάμπολ του αγώνα, η παρουσία του Ελληνα σταρ των Μιλογουόκι Μπακς Γιάννη Αντετοκούνμπο (προσκλήθηκε να παρακολουθήσει το φάιναλ φορ στην Πόλη) και του αδελφού του Κώστα να απέσπασε την αποθεωτική αναγνώριση των φιλάθλων του Ολυμπιακού, αλλά τα αγωνιστικά πεπραγμένα του δευτέρου ημιχρόνου από τους παίκτες του Σφαιρόπουλου (23 πόντους σκόραραν οι φιλοξενούμενοι) κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα της εξέδρας.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δέχθηκε κατά λάθος αγκωνιά στον λαιμό από τον Τζάκσον (είχε επεισόδιο στο φινάλε του ματς με τον Πρίφτη) στο α΄ δεκάλεπτο και έπεσε στο παρκέ. Παρά τη λαχτάρα, ο Ελληνας άσος δεν έχει κάτι σοβαρό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μιλουντίνοφ 2, Πρίντεζης 10, Παπανικολάου 17 (1), Μάντζαρης 6 (2), Σπανούλης 10, Γκριν 11 (3), Μπιρτς 4, Γιανγκ 11, Τολιόπουλος 5 (1), Παπαπέτρου, Ουότερς 3, Αγραβάνης 5 (1).

ΑΡΗΣ: Σκοτ 3 (1), Κάμινγκς 10, Γιάνκοβιτς 10 (1), Καββαδάς 14, Ντραγκίσεβιτς, Ξανθόπουλος 1, Φλιώνης 2, Τσαιρέλης 1, Ζάρας 8 (2), Χρηστίδης, Τζάκσον, Μούρτος 5.

• H πρώτη εμφάνιση του Παναθηναϊκού Superfoods, δύο εβδομάδες μετά τον αποκλεισμό από το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, θα γίνει στον πρώτο ημιτελικό των πλέι οφ με αντίπαλο την ΑΕΚ (19.00).

Η χρησιμοποίηση της ίδιας έδρας από την «Ενωση», το ερώτημα που τίθεται για την ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση των τυπικά γηπεδούχων και οι φιλοδοξίες της συσπειρωμένης ΑΕΚ, ύστερα από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Σωτήρη Μανωλόπουλο είναι οι τρεις προδιαγραφές που μπορεί να ανατρέψουν το ποιοτικό προβάδισμα του Παναθηναϊκού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή