Flashback στην 12η Μαΐου

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 12η Μαΐου-1

Πλήθη παρακολουθούν την πομπή που ακολούθησε τη στέψη του Βασιλιά Γεώργιου ΣΤ΄ της Αγγλίας, η οποία έλαβε χώρα στο Αββαείο του Ουεστμινστέρ, το 1937. (AP Photo/Len Putman)

 

Flashback στην 12η Μαΐου-2

O πρόεδρος της Κούβας, Φιντέλ Κάστρο, δίνει το χέρι του στον πρώην Αμερικανό πρόεδρο Τζίμι Κάρτερ κατά την είσοδο του τελευταίου στο Παλάτι της Επανάστασης, το 2002. Ο Κάρτερ, 21 χρόνια μετά τη λήξη της προεδρικής του θητείας, γίνεται ο πρώτος Αμερικανός πρόεδρος που επισκέπτεται την Κούβα από την επανάσταση του 1959 που ανέτρεψε το καθεστώς Μπατίστα και έφερε τον Κάστρο στην εξουσία. (AP Photo/Jose Goita)   

 

Flashback στην 12η Μαΐου-3

O τραγουδιστής των Rolling Stones, Μικ Τζάγκερ, παντρεύεται την Μπιάνκα Περέθ-Μόρα Μάχιας στο εκκλησάκι της Σεντ Ανν στο Σαιν-Τροπέ της νότιας Γαλλίας, το 1971. (AP Photo) 

 

Flashback στην 12η Μαΐου-4

Ο Πάπας Ιωάννης Παύλος Β' δέχεται επίθεση από 32χρονο με μαχαίρι στη Φατίμα της Πορτογαλίας, το 1982. Έναν χρόνο νωρίτερα, είχε δεχθεί ξανά επίθεση κατά της ζωής του στη Ρώμη. (AP Photo)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή