Το νέο Opel Ampera-e Ψηφίστηκε “Καλύτερο Προϊόν του 2017”

Το νέο Opel Ampera-e Ψηφίστηκε “Καλύτερο Προϊόν του 2017”

2' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα προϊόντα της  Opel αποτελούν πρότυπα ποιότητας και καινοτομίας, όπως επιβεβαιώνεται για μία ακόμα φορά στα Plus X Awards, 2017. Στο παρελθόν,  η κριτική επιτροπή του μεγαλύτερου διαγωνισμού καινοτομίας για τεχνολογία, σπορ στυλ και lifestyle έχει τιμήσει την Opel με τον τίτλο της “Πιο Καινοτόμου Μάρκας” σε πολλές περιπτώσεις. Φέτος, τα Opel Ampera-e και Opel Insignia Grand Sport βρέθηκαν στο επίκεντρο της δημοσιότητας σαν επαναστατικά νέα μοντέλα και κατέκτησαν πολλαπλά βραβεία: Η νέα ναυαρχίδα της μάρκας, το Insignia Grand Sport, διακρίθηκε στις κατηγορίες “Υψηλή Ποιότητα”, “Σχεδίαση” and “Λειτουργικότητα”, ενώ το Ampera-a ήρθε πρώτο στην “Υψηλή Ποιότητα”, “Σχεδίαση”, “Λειτουργικότητα” και στη βασική φιλοσοφία του “Οικολογία”. Η διεθνής κριτική επιτροπή εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ με το επαναστατικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο, ώστε το ονόμασε “Καλύτερο Προϊόν του 2017”.

«Μόνο προϊόντα που είναι συνώνυμα με την πρωτοποριακή καινοτομία μπορούν να ελπίζουν για ένα Βραβείο Plus X. Είμαστε πολύ περήφανοι με τις συχνές διακρίσεις των μοντέλων μας. Αυτό δείχνει επίσης ότι διαμορφώνουμε το μέλλον του αυτοκινήτου προς όφελος των πελατών μας. Το νέο μας Opel Ampera-e είναι πρωταρχικό παράδειγμα» δήλωσε ο Jürgen Keller, Εκτελεστικός Διευθυντής Πωλήσεων, Μάρκετινγκ & Aftersales της Opel στη Γερμανία.

Το νέο Opel Ampera-e διαθέτει πολλά προτερήματα που συνάδουν με τον τίτλο του “Καλύτερου Προϊόντος του 2017”, ενώ εντυπωσιάζει με την απαράμιλλη αυτονομία του: Μπορεί να καλύψει απόσταση έως 520 km σύμφωνα με το νέο Ευρωπαϊκό Κύκλο Δοκιμών (NEDC) με μία φόρτιση της μπαταρίας ιόντων λιθίου 60 kWh – προσφέροντας τουλάχιστον 30% περισσότερη αυτονομία συγκριτικά με τον πλησιέστερο ανταγωνιστή του στην κατηγορία σήμερα. Επιπλέον, προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις με τον ηλεκτροκινητήρα των 150 kW/204  hp και επιτάχυνση σπορ αυτοκινήτου, 0 – 50km/h σε 3,2 δεύτερα. Τέλος, το Ampera-e μήκους 4.17-m εντυπωσιάζει μία ευρύχωρη καμπίνα πέντε ατόμων και χώρο αποσκευών 381 L (μέχρι 1.271 L με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα) – που υπερβαίνει τα πρότυπα της κατηγορίας.

Από την άλλη, το νέο Opel Insignia Grand Sport κατάφερε να γοητεύσει τα μέλη της κριτικής επιτροπής των Plus X Awards με ένα συνδυασμό δυναμικής κομψότητας, πρακτικότητας και υψηλής ποιότητας. Το νέο μοντέλο εντυπωσιάζει με το συναρπαστικό εξωτερικό στυλ, τη μοναδική ατμόσφαιρα του εσωτερικού, όπως και με τις έξυπνες τεχνολογίες του. Η γκάμα περιλαμβάνει από φώτα IntelliLux LED® matrix και υπερσύγχρονη τετρακίνηση με σύστημα κατανομής ροπής (torque vectoring) μέχρι προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού και head up display. Επιπλέον, το Insignia με κορυφαία συνδεσιμότητα Opel, με ενσωμάτωση smartphone, τώρα προσφέρει τη νέα υπηρεσία Personal Assistant του Opel OnStar που επιτρέπει στους κατόχους Insignia να κάνουν κράτηση δωματίου σε ξενοδοχείο[1] και να αναζητούν χώρους στάθμευσης[2] μέσω ενός Συμβούλου OnStar. Συνολικά, το νέο Insignia κερδίζει τις εντυπώσεις με ένα υψηλό επίπεδο ευελιξίας και οδηγικής ακρίβειας, αυξημένους χώρους και άριστη σχέση κόστους/απόδοσης (value-for-money) που τώρα, περισσότερο από ποτέ το καθιστούν υπολογίσιμο αντίπαλο ακόμα και για μοντέλα premium μαρκών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή