Έκθεση vintage μοντέλων Speedmaster στην OMEGA Boutique της Αθήνας

Έκθεση vintage μοντέλων Speedmaster στην OMEGA Boutique της Αθήνας

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 60 χρόνια από τη γέννηση της εμβληματικής συλλογής Speedmaster, η OMEGA Boutique στο κέντρο της Αθήνας φιλοξενεί μία έκθεση vintage ρολογιών OMEGA Speedmaster. Στις προθήκες του καταστήματος εκτίθενται διάσημα vintage ρολόγια από το Μουσείο της OMEGA, που εδρεύει στην Ελβετία, καθώς και συλλεκτικά κομμάτια που παραχώρησαν για την περίσταση Έλληνες συλλέκτες και θαυμαστές των OMEGA Speedmaster, από τα πρώτα Moonwatches της περιόδου 1964-1967 και ένα Flightmaster του 1969 μέχρι σπάνια κομμάτια της δεκαετίας του ’70, του ’80 και του ’90.

Έκθεση vintage μοντέλων Speedmaster στην OMEGA Boutique της Αθήνας-1

Αξίζει να εξερευνήσετε αυτή την ξεχωριστή έκθεση συλλεκτικών ρολογιών Speedmaster και να πάρετε μία μικρή γεύση από την πλούσια κληρονομιά και την ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτή τη σπουδαία συλλογή. Το Speedmaster είναι άλλωστε το μοναδικό ρολόι που συμμετείχε σε ένα από τα σπουδαιότερα επιτεύγματα του 20ού αιώνα: την κατάκτηση της Σελήνης από τον άνθρωπο.

Έκθεση vintage μοντέλων Speedmaster στην OMEGA Boutique της Αθήνας-2

Η έκθεση πραγματοποιείται στην Omega Boutique από τη Τρίτη 9 Μαΐου έως και το Σάββατο 13 Μαΐου και θα είναι ανοιχτή για τους επισκέπτες κατά το ωράριο λειτουργίας της Boutique.

OMEGA BOUTIQUE (Βουκουρεστίου 2, Αθήνα, τηλ.: 210-3227682)

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευ – Τετ. – Σαβ.: 10.00 – 16.30

Τρ. – Πεμ. – Παρ.: 10.00 – 20.00

Περισσότερες πληροφορίες για την Omega εδώ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή