Πολιτική ένταση μετά τις χειρονομίες Καμμένου

Πολιτική ένταση μετά τις χειρονομίες Καμμένου

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την έντονη αντίδραση του πολιτικού κόσμου προκάλεσε η συμπεριφορά του υπουργού Εθνικής Αμυνας, Π. Καμμένου κατά τη διάρκεια αγώνα πόλο το απόγευμα της Πέμπτης στο Κολυμβητήριο του Λαιμού.

Ο υπουργός άμυνας, παρακολούθησε το παιχνίδι της ομάδας της Βουλιαγμένης, στην οποία η αδερφή του, Αλεξία Καμμένου είναι προπονήτρια,  με τον Ολυμπιακό για τους τελικούς της Α1 πόλο. 

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, οπαδοί του Ολυμπιακού άρχισαν να βρίζουν τον υπουργό, ο οποίος δεν άργησε να απαντήσει κάνοντας άσεμνες χειρονομίες.

Ο κ. Καμμένος σε μια λακωνική απολογία στον sport – fm για το περιστατικό, αρκέστηκε να πει πως «… έβριζαν από την πρώτη στιγμή την οικογένειά μου, την αδερφή μου Αλεξία και εμένα. Κι όλα αυτά μπροστά στον 11χρονο γιο μου».

Το συμβάν σχολίασε σε αυστηρό τόνο ο Τομεάρχης Αμυνας της Ν.Δ, Αδωνις Γεωργιάδης που παροιμοίασε τον κ. Καμμένο με χούλιγκαν που φέρεται «με χυδαίο τρόπο»

«Αποτελεί πρωτοφανές γεγονός για μια ευρωπαϊκή χώρα εν ενεργεία Υπουργός και μάλιστα Υπουργός Εθνικής Άμυνας, που πρέπει να εκπέμπει με τη συμπεριφορά του το ήθος και την πειθαρχία, να συμπεριφέρεται ως χούλιγκαν και με χυδαίο τρόπο σε φιλάθλους, όπως έκανε χθες ο κ. Πάνος Καμμένος.

Είναι το πρόσωπο της παρακμής και της ηθικής κατάπτωσης αυτής της Κυβέρνησης», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης.

«Ποια εμπιστοσύνη και σιγουριά μπορεί να εμπνεύσει; Κίνδυνος !» ήταν η ανάρτηση του Τομεάρχη Εξωτερικών της Ν.Δ., Γ. Κουμουτσάκου στο Twitter.

 

Την ανησυχία του για το περιστατικό εξέφρασε και ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταλυρος Θεοδωράκης, μέσω twitter.

«Όσο σκέφτομαι ότι ο κ.Καμμένος δεν μπορεί να συγκρατηθεί σε έναν αγώνα πόλο γυναικών & του έχουν δώσει την Άμυνα της χώρας με πιάνει σύγκρυο.»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή