LONGINES Master Collection Blue Edition

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κλασική κομψότητα και ελβετική μηχανική αξιοπιστία με απόλυτα σύγχρονο ύφος χαρακτηρίζουν την Master Collection της Longines, μίας ωρολογοποιίας φέτος γιορτάζει 185 χρόνια από την ίδρυσή της. Η Master Collection γεννήθηκε το 2005, γνώρισε μεγάλη επιτυχία και έγινε best-seller συλλογή της Longines. Δώδεκα χρόνια μετά αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες του παραδοσιακού ελβετικού οίκου. Κατά τη διάρκεια των ετών εμπλουτιζόταν με νέα μεγέθη, μέταλλα κατασκευής κάσας και μπρασελέ καθώς και με πολύπλοκες μηχανικές λειτουργίες, διατηρώντας ωστόσο αναλλοίωτο το κλασικό της στυλ που την καθιέρωσε στη συνείδηση του κοινού ως μία από τις πιο αξιόλογες συλλογές που κυκλοφορούν στην αγορά.

LONGINES Master Collection Blue Edition-1

Στην μεγάλη έκθεση ρολογιών Baselworld 2017, που έγινε τον περασμένο Μάρτιο στη Βασιλεία, η Longines παρουσίασε τα νέα μέλη της Master Collection για άντρες και γυναίκες, τα οποία είναι ντυμένα στα μπλε! Τα καντράν και τα λουράκια είναι σε έναν αριστοκρατικά κομψό τόνο του μπλε, που ταιριάζει απόλυτα με το κλασικό, σοφιστικέ ύφος των μοντέλων Master.

Μία γεύση μας δίνει το σχετικό video…

Μινιμαλιστικά σε ύφος τα καντράν έχουν υπέροχο φινίρισμα σε εφέ ηλιακών ακτίνων (sunray) και φέρουν λεπτές μεταλλικές μπάρες στις ενδείξεις των ωρών, τρεις κεντρικούς επιροδιωμένους δείκτες και ένδειξη ημερομηνίας σε τετράγωνο παράθυρο, στο 3…

LONGINES Master Collection Blue Edition-2

…ενώ υπάρχει και ένα υπέρκομψο μοντέλο με διαμαντένιες ενδείξεις της ώρας, το οποίο προσδίδει έναν τόνο διακριτικής πολυτέλειας στον γυναικείο καρπό.

LONGINES Master Collection Blue Edition-3
LONGINES Master Collection Blue Edition-4

Τα ανδρικά μοντέλα κυκλοφορούν σε τρία μεγέθη κάσας: 38,5 mm, 40 mm και 42 mm και συνδυάζονται είτε με στιλπνό ατσάλινο μπρασελέ είτε με λουράκι από δέρμα αλιγάτορα σε επιβλητικό μπλε χρώμα, σε απόλυτη αρμονία με το καντράν.

LONGINES Master Collection Blue Edition-5
LONGINES Master Collection Blue Edition-6

Τα γυναικεία μοντέλα διατίθενται σε δύο διαμέτρους, 25,5 mm και 29 mm και αγκαλιάζουν τον καρπό με ντελικάτα μπρασελέ από ατσάλι.

LONGINES Master Collection Blue Edition-7

Από το διαφανές κρύσταλλο ζαφειριού στην πίσω όψη της κάσας μπορεί να θαυμάσει κάποιος τον μηχανικό μηχανισμό που εξοπλίζει το κάθε ρολόι. Τα ανδρικά μοντέλα κρύβουν τον αυτόματο Calibre L888.2, ο οποίος λειτουργεί με 25.200 ταλαντώσεις/ώρα και έχει 64 ώρες ενεργειακής αυτονομίας ενώ τα γυναικεία φέρουν τον αυτόματο Calibre L592.2, με συχνότητα 28.800 ταλαντώσεις/ώρα και αυτονομία 40 ωρών.

LONGINES Master Collection Blue Edition-8

 

Tο λανσάρισμα της νέας Master Collection Blue Edition της Longines έγινε πάνω σε ένα σκάφος, στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Δείτε και το σχετικό video…

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή