Τελικός των τελικών μεταξύ Ολυμπιακού – ΝΟΒ στο πόλο

Τελικός των τελικών μεταξύ Ολυμπιακού – ΝΟΒ στο πόλο

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο «Π. Καπαγέρωφ» θα κριθεί σήμερα ο τίτλος της πρωταθλήτριας ομάδας στο πόλο γυναικών. Ο Ολυμπιακός ύστερα από τη νίκη του στην έδρα της Βουλιαγμένης θα υποδεχθεί την ομάδα της Αλεξίας Καμμένου στον Πειραιά (20.00).

Η νεανική ομάδα που έχει δημιουργηθεί από την παλαιά πρωταθλήτρια, παρόλο που ξεκίνησε καλά στη σειρά των τελικών και έκανε την έκπληξη κατακτώντας τους δύο πρώτους αγώνες, δεν κατάφερε να αντεπεξέλθει στην πίεση της διοργάνωσης. Οι «ερυθρόλευκες», με όπλο την εμπειρία, κατάφεραν να νικήσουν στο τρίτο και στο τέταρτο παιχνίδι και να οδηγήσουν τη σειρά σε 5η αναμέτρηση.

Τον τίτλο του φαβορί της συνάντησης τον φέρει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» διαθέτουν αθλήτριες που έχουν πρωταγωνιστήσει σε διεθνείς διοργανώσεις, ενώ τα κορίτσια της Βουλιαγμένης βασίζονται στην αγάπη και το πάθος που έχουν για το άθλημα και στην πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει η Αλεξία Καμμένου. Οι «Πειραιώτισσες» πριν από λίγες ημέρες είχαν διεκδικήσει το ευρωπαϊκό τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ στον τελικό της διοργάνωσης. «Ξέραμε τις δυνατότητες του Ολυμπιακού. Στόχος μας είναι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι στον Πειραιά και ας κερδίσει ο καλύτερος», δήλωσε η προπονήτρια της Βουλιαγμένης.

Ο Ολυμπιακός στον αγωνιστικό τομέα δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και ο προπονητής του συλλόγου Χάρης Παυλίδης θα επανέλθει στη θέση του, καθώς εξέτισε την ποινή που του είχε επιβληθεί στον τέταρτο τελικό.

Πρόκειται για την τέταρτη φορά που η σειρά των τελικών θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι, από την περίοδο 2008-2009 που άρχισε να ισχύει η διαδικασία των πλέι οφ για την Α1 γυναικών. Και στις τρεις προηγούμενες σειρές τελικών οι αντίπαλοι ήταν ίδιοι και οι «ερυθρόλευκες» είχαν κατακτήσει και τις τρεις φορές τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ελλάδος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή