Από τα αμφιθέατρα ΟΠΑ σε επιχειρήσεις

Από τα αμφιθέατρα ΟΠΑ σε επιχειρήσεις

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της εκδήλωσης «Ημέρες Καριέρας ΟΠΑ 2017», που διοργάνωσε το Γραφείο Διασύνδεσης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ). Η εκδήλωση έλαβε χώρα στις 9 Μαΐου 2017, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΠΑ, 43 μεγάλες επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά και διεθνώς, έλαβαν μέρος στις συνεντεύξεις και συζήτησαν τις προοπτικές συνεργασίας με τους ενδιαφερόμενους φοιτητές και αποφοίτους του ΟΠΑ. Οι πάνω από 400 που πήραν μέρος στην εκδήλωση προέρχονται από το σύνολο των προγραμμάτων σπουδών του πανεπιστημίου, σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Πολλοί από τους συμμετέχοντες είναι πρόσφατοι απόφοιτοι, οι οποίοι συμμετείχαν στην εκδήλωση με σκοπό την ένταξή τους στην αγορά εργασίας.

Κοινή προσδοκία

Στην εκδήλωση παρευρέθη ο πρύτανης του ΟΠΑ Εμμανουήλ Γιακουμάκης, ο οποίος δήλωσε ότι «οι “Ημέρες Καριέρας” αποτελούν μια ευκαιρία η αγορά εργασίας να γνωρίσει ταλαντούχους νέους επιστήμονες υψηλής κατάρτισης και το πανεπιστήμιο να καταγράψει τις ανάγκες της αγοράς εργασίας για νέους επιστήμονες».

Οπως λέει το ίδρυμα, «η εκδήλωση “Ημέρες Καριέρας ΟΠΑ” αποτελεί μια από τις πλέον δημοφιλείς εκδηλώσεις καριέρας ανώτατου εκπαιδευτικού ιδρύματος στη χώρα και διοργανώνεται με την ευθύνη του Γραφείου Διασύνδεσης το οποίο συγκεντρώνει πλέον 25 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και επιτυχούς πορείας. Κοινή προσδοκία όλων των μελών της πανεπιστημιακής μας κοινότητας, αλλά και των φορέων των επιχειρήσεων, είναι αυτή η θεσμοθετημένη πρακτική να συνεχίσει να αποτελεί αξιόπιστο μεσολαβητικό παράγοντα ανάμεσα στην ακαδημαϊκή κοινότητα του ΟΠΑ και τον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή