Τα χτυπημένα από σφαιρες παράθυρα του «Alexander Hall», φοιτητικής εστίας θηλέων στο Κολλέγιο του Τζάκσον του Μισισίπι, μετά από τα πυρά της αστυνομίας κατά αφροαμερικανών φοιτητών, τα οποιά άφησαν 2 νεκρούς και 12 τραυματίες, το 1970. Τα αστυνομικά πυρά επήλθαν μετά από ταραχές που ξέσπασαν μέσα στους χώρους του κολλεγίου, με τους αστυνομικούς να ισχυρίζονται ότι πρώτοι δέχθηκαν πυροβολισμούς από ελεύθερους σκοπευτές. (AP Photo)

 

Οι αστυνομικές αρχές ανακαλύπτουν ένα φορτίο ουίσκι, κρυμμένο σε φορτηγό ψυγείο, μέσα σε κιβώτια που υποτίθεται ότι έχουν στο εσωτερικό τους ντομάτες, κατά την περίοδο της ποτοαπαγόρευσης στην Ουάσιγκτον, το 1929. (AP Photo) 

 

Ο πρώην Ιρακινός πρόεδρος Σαντάμ Χουσέιν ακούει τις κατηγορίες που του απαγγέλει ο δικαστής Ραούφ Αμπντέλ-Ραχμάν κατά τη διάρκεια της δίκης του στη βαριά οχυρωμένη «Πράσινη Ζώνη» της Βαγδάτης, το 2006. Ο δικαστής έκρινε ένοχο τον πρώην παντοδύναμο πρόεδρο του Ιράκ για δολοφονίες πολιτών, βασανιστήρια γυναικών και παιδιών και την παράνομη σύλληψη 399 ατόμων στα πλαίσια ενός κύματος διώξεων κατά των Σιιτών τη δεκαετία του '80, φέρνοντας τη δίκη του Χουσείν σε ένα νέο στάδιο. (AP Photo/Marco Di Lauro)

 

Ο στρατηγός Αϊζενχάουερ, σε επίσκεψη-έκπληξη στο Λονδίνο, το 1945, δέχεται την πανηγυρική υποδοχή ενός ενθουσιώδους πλήθους Λονδρέζων, φεύγοντας από το θέατρο «Prince of Wales», όπου μόλις έχει παρακολουθήσει παράσταση. (AP Photo)

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ