H Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio σε μαραθώνιο αγώνα δρόμου

H Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio σε μαραθώνιο αγώνα δρόμου

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
H Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio ξεχώρισε με την παρουσία της στην εκδήλωση "Breaking2 Together" που διοργάνωσε η NIKE. Πρόκειται για έναν μαραθώνιο αγώνα δρόμου όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 330 δρομείς με στόχο να σπάσουν το ρεκόρ των δύο ωρών. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στην Piazza del Duomo, η οποία μετατράπηκε για την περίσταση σε αγωνιστική πίστα, συγκεντρώνοντας το μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού και διαφόρων προσωπικοτήτων από τον χώρο του αθλητισμού.

 
Εκεί παρευρεθήκαν ο γνωστός ηθοποιός Κέβιν Χάρτ, ιδρυτής του #runwithhart 6, καθώς και ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές όλων των εποχών, ο πρώην αθλητής του στίβου Καρλ Λιούις, γνωστός ως "ο γιος του ανέμου".
 
Η Giulia Quadrifoglio, το πιο ισχυρό αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε ποτέ για τον δρόμο, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από μια τέτοια εκδήλωση ταχύτητας. Αυτή η Alfa Romeo αποτελεί την καλύτερη έκφραση του “La Meccanica delle Emozioni”. Είναι εξοπλισμένη με τον βενζινοκινητήρα 2.9 BiTurbo των 510 ίππων που εγγυάται εξαιρετικές επιδόσεις: μέγιστη ταχύτητα 307 χλμ/ώρα, επιτάχυνση 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 3,9 δευτερόλεπτα και μέγιστη ροπή 600 Nm στις 2.500 σ.α.λ..

 
Η συνάντηση των δύο αστέρων της ταχύτητας, Καρλ Λιούις και Giulia Quadrifoglio, κορυφώθηκε, όταν στην Piazza del Duomo αποκαλύφθηκε το κόκκινο αυτοκίνητο που είχε σπάσει το ρεκόρ στην κατηγορία του στη θρυλική πίστα του Nurburgring τον Σεπτέμβριο του 2016: 7 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα. Ο αριθμός αυτός και ο χάρτης της γνωστής πίστας εμφανίζονται στο καπό του αυτοκινήτου μαζί με τις υπογραφές του οδηγού Fabio Francia και και της ομάδας που δημιούργησε τη δυναμική Giulia. Αυτή η ιδιαίτερη Giulia Quadrifoglio σύντομα θα προστεθεί στην εκπληκτική συλλογή του Μουσείου της Alfa Romeo "La macchina del tempo".

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή