Διάρρηξη στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας – Εντολή για ΕΔΕ

Διάρρηξη στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας – Εντολή για ΕΔΕ

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Διάρρηξη στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας πραγματοποίησαν άγνωστοι τα ξημερώματα. Το περιστατικό έγινε αντιληπτό στις 7 το πρωί από τους υπαλλήλους του νοσοκομείου, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο χώρο και πραγματοποίησαν αυτοψία.

 
Οι δράστες διέρρηξαν την γαστρεντερολογική και πνευμονολογική κλινική του πρώτου ορόφου του κεντρικού κτιρίου, ενώ έχει αφαιρεθεί ιατρικός εξοπλισμός.
 
Για πρωτόγνωρο περιστατικό έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ ο διευθυντής Γαστρεντερολογικού του νοσοκομείου Δημήτρης Ξυνόπουλος. «Δεν ήταν τυχαία η κλοπή αυτή… Γνώριζαν πρόσωπα και πράγματα αυτοί που έκλεψαν» δήλωσε χαρακτηριστικά. Όπως ανέφερε ο κ. Ξυνόπουλος οι δράστες έκλεψαν γαστροσκόπια, κολονοσκόπια και άλλα ιατρικά εξαρτήματα.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου έχουν κλαπεί επτά ενδοσκόπια και ένας επεξεργαστής από το γαστρεντερολογικό τμήμα. Επίσης, ένα πληκτρολόγιο και ένα συνδετικό για τον υπέρηχο του βρογχοσκοπίου καθώς και ένα συνδετικό για το βίντεο του βρογχοσκοπίου από το πνευμονολογικό.
 
Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ η Διοίκηση του νοσοκομείου έχει εκδώσει εντολή για διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή