Αβραμόπουλος: Δεν γνωρίζουμε το εύρος και την κλίμακα της κυβερνοεπίθεσης

Αβραμόπουλος: Δεν γνωρίζουμε το εύρος και την κλίμακα της κυβερνοεπίθεσης

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Europol συνεργάζεται στενά με τις υπηρεσίες των κρατών-μελών για το θέμα της κυβερνοεπίθεσης ανέφερε ο κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος ερωτηθείς για το συγκεκριμένο θέμα, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου για το μεταναστευτικό, παρουσία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, και του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα.

Ο κ. Αβραμόπουλος ο οποίος είναι πολιτικός προϊστάμενος της Europol πρόσθεσε ότι οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, διευκρινίζοντας παράλληλα ότι «δεν γνωρίζουμε το εύρος και την κλίμακα της επίθεσης».

Από την πλευρά του ο κ. Τόσκας είπε ότι για το θέμα αυτό κάλεσε τον προϊστάμενο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και του ζήτησε να επικοινωνήσει με όλες τις δημόσιες υπηρεσίες.

«Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε το θέμα και στο πλαίσιο αυτό είχε εκδοθεί και η ανακοίνωση με τις σχετικές οδηγίες», είπε χαρακτηριστικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή