Ευρωλίγκα: «Δεν παίζουν ρόλο τα μπάτζετ»

Ευρωλίγκα: «Δεν παίζουν ρόλο τα μπάτζετ»

2' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη θέση του αουτσάιντερ που θα στοχεύει, όμως, στην ανατροπή όλων των προγνωστικών και των μειωμένων πιθανοτήτων για τη νίκη-πρόκριση στον τελικό του φάιναλ φορ βρίσκεται ο Ολυμπιακός, τέσσερις ημέρες πριν από τη νέα συμμετοχή του (10η συνολικά, 6η στα οκτώ τελευταία χρόνια) στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας και τον ημιτελικό, κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στην καθιερωμένη ημέρα των ΜΜΕ, πριν από την αυριανή αναχώρηση της «ερυθρόλευκης» αποστολής για την Κωνσταντινούπολη, συνέκρινε την ομάδα του μ’ έναν καλό μαθητή που δεν έχει άγχος πριν από τις εξετάσεις εφόσον έχει διαβάσει σωστά όλη τη χρονιά, ενώ απέφυγε να σχολιάζει τις οικονομικές επενδύσεις της Φενέρ, της Ρεάλ και της ΤΣΣΚΑ.

«Είμαστε ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Χαίρομαι που ο Σπανούλης είναι με το μέρος μας και όχι αντίπαλός μας. Απαιτώ απ’ όλους να είναι έτοιμοι για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Δεν θα ζητήσω καινούργια πράγματα, αλλά πρέπει να κάνουμε πολύ καλά αυτά που δουλεύουμε όλη τη χρονιά. Δεν παίζουν ρόλο τα μπάτζετ, πιστεύουμε στους εαυτούς μας», τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο οποίος άκουσε τον Βασίλη Σπανούλη να λέει ότι το βράδυ της 21ης Μαΐου και στην ολοκλήρωση του φάιναλ φορ «στόχος όλων μας είναι να αισθανόμαστε περήφανοι γι’ αυτό που θα κάνουμε». Ο αρχηγός του Ολυμπιακού υπογράμμισε ότι το «θέλω» των παικτών κρίνει τα αποτελέσματα των φάιναλ φορ και δεν κάνει σύγκριση του παρελθόντος για τις αναμετρήσεις με την ΤΣΣΚΑ με τον επικείμενο ημιτελικό.

• Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το ευρωπαϊκό φάιναλ φορ, έχοντας νικήσει τον Αρη (77-84) και στον δεύτερο ημιτελικό των πλέι οφ πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη και θα χρειάζεται μια νίκη (25/5, ΣΕΦ) για να προκριθεί αήττητος στους τελικούς, ενώ συναρπαστική εξέλιξη στον έτερο ημιτελικό έδωσε η ΑΕΚ, που επικράτησε του Παναθηναϊκού Superfoods (71-70) στο ΟΑΚΑ και ισοφάρισε σε 1-1 νίκες. Ηταν η πρώτη νίκη της Ενωσης ύστερα από 9 χρόνια και 13 συνεχόμενες ήττες από τους «πράσινους» (προηγήθηκαν μέχρι 12 πόντους), οι οποίοι φανέρωσαν ξανά αδυναμίες επιθετικής συνοχής, άρρυθμης δημιουργίας παιχνιδιού και έξαρσης ατομισμού και σπατάλης στα περιφερειακά σουτ, ενώ στον αντίποδα καθοριστική συμβολή στη νίκη της ΑΕΚ είχαν οι Μιλόσεβιτς και Ούκιτς. Η συνέχεια του τρίτου ημιτελικού θα δοθεί μεθαύριο, με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό.

• Με κοινή δήλωσή τους, χωρίς καν να γίνεται αναφορά στο όνομα του νυν προέδρου του ερασιτεχνικού Παναθηναϊκού και με επίλογο «η ανοχή μας τελείωσε», οι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος υποστηρίζουν ότι γίνονται κινήσεις εντυπωσιασμού, στις οποίες χρησιμοποιείται το όνομα της οικογενείας για προσωπικούς σκοπούς του συγκεκριμένου προέδρου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή