Eldorado Gold: Συμφωνία για την εξαγορά της Integra Gold Coproration

Eldorado Gold: Συμφωνία για την εξαγορά της Integra Gold Coproration

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε τελική συμφωνία με την εταιρία Integra Gold Coproration για την εξαγορά των μετοχών της έφτασε η Eldorado Gold. Η Integra έχει στην κυριότητά της ένα χρυσωρυχείο στο Val d’or στο Κεμπέκ του Καναδά. Υπάρχουν πληροφορίες για την ποσότητα χρυσού που υπάρχει εκεί και για την ποσότητα χρυσού που ενδέχεται να παράγεται κάθε χρόνο, καθώς και για το κόστος της επένδυσης σε επενδυτικό ορίζοντα 10 ετών.

Όταν ολοκληρωθεί η συναλλαγή, οι σημερινοί μέτοχοι της Eldorado θα κατέχουν το 90% της καινούργιας εταιρίας, και οι σημερινοί μέτοχοι της Integra θα κατέχουν το 10% καθώς σήμερα η Eldoradov κατέχει ήδη το 13% της Integra.

Τα Δ.Σ. των 2 εταιριών θεωρούν ότι η συναλλαγή είναι συμφέρουσα για τους μετόχους για διάφορους λόγους. Οι όροι έχουν εγκριθεί από τα 2 Δ.Σ.  Οι Σύμβουλοι της συναλλαγής έχουν γράψει εκθέσεις για την συμφέρουσα φύση της συναλλαγής.

Σε δηλώσεις του ο CEO της Eldorado Gold κ. George Burns αναφέρει: «Βάσει της προηγούμενης εμπειρίας μου στην κατασκευή και λειτουργία μεταλλείων χρυσού στον Καναδά βλέπω με ενθουσιασμό το άνοιγμα της Eldorado στην ανατολική Abitibi περιοχή του Καναδά».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή