Μια artista στον… Παρνασσό

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εχει κάτι γλυκό αυτό το «ραντεβού» της Πέμπτης. Σαν να ξανασυναντάς μια αγαπημένη φίλη που έχεις καιρό να δεις και σου έχει λείψει πολύ. Κι έρχεται να σε συναντήσει με λαχτάρα, κέφι, αλλά και «δώρα». Στην πιο ώριμη και ουσιαστική φάση της μουσικής της πορείας και με καινούργια δουλειά στις αποσκευές της, η Ηρώ θα εμφανιστεί την Πέμπτη 18 Μαΐου στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσό» για μία και μοναδική συναυλία.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια, συνθέτις και πιανίστα επιστρέφει ως… Artista, τίτλο που έχει και το νέο της cd, για να εξομολογηθεί αγαπημένα της τραγούδια, να θυμίσει μεγάλες επιτυχίες της, να συστήσει την καινούργια της δουλειά. Σε αυτήν περιλαμβάνονται γνωστές συνθέσεις με τις οποίες η Ηρώ «αναμετριέται» βάζοντας τη δική της ιδιαίτερη σφραγίδα: «Ρόζα Ροζαλία» από τη Λιλιπούπολη, Ιρμα που αγαπήσαμε από τη φωνή της Ελλης Λαμπέτη, «Νυχτερινή εκπομπή» της Αφροδίτης Μάνου, «I’ll Always Love You» και «La Alegria» από το διεθνές ρεπερτόριο κ.ά. Και φυσικά η συγκινητική «Artista» της Αλέκας Κανελίδου, «Κι αν δεις να κλαίω μες στην πίστα/ από παράπονο μεγάλο/ να πεις “χειροκροτήστε την αρτίστα”/ και τίποτ’ άλλο/ και τίποτ’ άλλο…». Τι συνδέει αυτά τα τραγούδια που άφησαν εποχή και η ίδια επέλεξε να μας τα θυμίσει δίνοντάς τους μια καινούργια ζωή; Το συναίσθημα. Η γνήσια αγάπη για το καλό τραγούδι.

​​Πλατεία Αγ. Γεωργίου, Καρύτση 8. Εισιτήρια στο www.viva.gr, στα ταμεία του «Παρνασσού».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή