Περίπου 20.000 συμπαθούντες της Ναζιστικής Γερμανίας συγκεντρώνονται στο «Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν» σε εκδήλωση υπέρ του Αδόλφου Χίτλερ και του νέου καθεστώτος της Γερμανίας, το 1934. Έξω από το γήπεδο πραγματοποίησαν αντισυγκέντρωση περίπου 1.000 κομμουνιστές. (AP Photo)


Μία ομάδα μαθητών του Λυκείου Ράσελ της Ατλάντα έχει συγκεντρωθεί για να ακούσει από το ραδιόφωνο την ανακοίνωση της είδησης του τερματισμού του φυλετικού διαχωρισμού στα σχολεία, η οποία επήλθε μετά από ομόφωνη απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, το 1954. (AP Photo/Horace Cort)


Η διαστημική κάψουλα «Faith 7», στην οποία επιβαίνει ο αστροναύτης Λερόι Γκόρντον Κούπερ, ανασύρεται με γερανό από τον Ειρηνικό Ωκεανό και τοποθετείται στο αμερικανικό αεροπλανοφόρο «Kearsarge», το 1963. Η διαστημική αποστολή του Κούπερ υπήρξε η μακρύτερη αποστολή στο διάστημα που είχαν επιτύχει μέχρι τότε οι Ηνωμένες Πολτείες. (AP Photo)


Ένα φορτηγό βυθίζεται κυριολεκτικά μέσα στο πλήθος, προσπαθώντας να περάσει μέσα από τη λαοθάλασσα που έχει κατακλύσει την πλατεία Τιενανμέν του Πεκίνου για μία συγκέντρωση υπέρ της δημοκρατίας, το 1989. (AP Photo/Sadayuki Mikami)

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΡΧΕΙΟ